Η λύση για το τέλειο προφίλ

Gazzetta team
Η λύση για το τέλειο προφίλ

bet365

Το CoolMini είναι η εξέλιξη του CoolSculpting για την ευαίσθητη περιοχή του λαιμού, όπου εφαρμόζεται με άριστα αποτελέσματα.

Σας ενοχλεί ο γιακάς στο πουκάμισο, για να μην αναφερθούμε στην πίεση που νιώθετε όταν χρειαστεί να φορέσετε γραβάτα. Όταν βλέπετε το πρόσωπό σας, αυτό που σας τραβάει την προσοχή είναι δυστυχώς το προγούλι. Το λεγόμενο διπλοσάγονο είναι από τα πιο δύσκολα σημεία όπου αποθηκεύεται το περιττό λίπος, και δεν φεύγει ούτε με δίαιτες ούτε με γυμναστική.

Μην απογοητεύεστε, διότι πλέον υπάρχει τρόπος να το αφαιρέσετε, και ονομάζεται CoolMini. Είναι η εξέλιξη του CoolSculpting για την ευαίσθητη περιοχή του λαιμού, όπου εφαρμόζεται με άριστα αποτελέσματα.

H δημοφιλής θεραπεία κρυογλυπτικής Coolsculpting, που μέχρι τώρα έλυνε το πρόβλημα του τοπικού πάχους σε περιοχές όπως η κοιλιά, το στομάχι και την περιφέρεια, με τη νέα εφαρμογή CoolMini καλύπτει την ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή κάτω από το πηγούνι και δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα του διπλοσάγονου.

Με την ψύξη του λίπους, τα λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά, χωρίς να τραυματίζεται το δέρμα αλλά ούτε και οι ιστοί που το περιβάλλουν.

Είναι η μοναδική μέθοδος κρυογλυπτικής παγκοσμίως η οποία είναι εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA), και αποτελεί πλέον τη μοναδική μη επεμβατική μέθοδο για τη μόνιμη αφαίρεση του λίπους στο διπλοσάγονο. Δεν δημιουργούνται τομές, ούτε μένουν ουλές ή σημάδια στο ευαίσθητο σημείο του σαγονιού. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως δεν υπάρχουν παρενέργειες.

Τα κύτταρα του λίπους που ψύχονται και κρυσταλλοποιούνται, αποβάλλονται με ασφάλεια μέσω του λεμφικού συστήματος σε διάστημα 2-3 μηνών, δηλαδή μέσω ενός εντελώς φυσιολογικού τρόπου.

Αντίθετα, άλλες πιο επεμβατικές διαδικασίες ενέχουν κινδύνους για την υγεία. Για παράδειγμα, η ενέσιμη θεραπεία Kybella έχει συνδεθεί με προσωρινές νευρικές βλάβες στην περιοχή του πηγουνιού.

Η θεραπεία για το διπλοσάγονο είναι γρήγορη (κάθε συνεδρία διαρκεί 1 ώρα) και βάσει ιατρικού πρωτοκόλλου απαιτούνται 2 επισκέψεις. Τα πρώτα αποτελέσματα θα τα διαπιστώσετε σε 3-8 εβδομάδες από την θεραπεία, ενώ θα παρατηρείτε μέρα με τη μέρα το λίπος από την περιοχή να υποχωρεί και το πηγούνι σας να αποκτά ένα λείο και όμορφο σχήμα.

Τα λιποκύτταρα μετά τη θεραπεία μειώνονται για πάντα. Και όταν λέμε για πάντα, το εννοούμε!

Μπορείτε να κλείσετε μια ενημερωτική συνάντηση και δωρεάν αξιολόγηση στο ιατρικό κέντρο MC Medical Center καλώντας στο 211 1088 444 για να γνωρίσετε από κοντά τη μέθοδο που θα αλλάξει την εξωτερική σας εμφάνιση δραστικά.

 

Τελευταία Νέα