Γεύση από άλλον πλανήτη!

Γεύση από άλλον πλανήτη!

Γεύση από άλλον πλανήτη!

Ο νέος λαχταριστός πύραυλος Rodeo Grand με φυστικοβούτυρο και σοκολάτα έρχεται να προστεθεί στη λίστα της Κρι Κρι με τα παγωτά της καρδιάς μας.

Είτε είσαι παιδί, είτε έφηβος, είτε ενήλικας, το παγωτό θα το τιμήσεις τους καλοκαιρινούς μήνες. Δεν γίνεται αλλιώς.

Είναι σαν να έχει EURO και να μην παρακολουθήσεις όσα περισσότερα ματς μπορείς! Όχι απλά θα τα παρακολουθήσεις, αλλά μετά θα συγκρίνεις με τους φίλους σου, ποιος είδε τα περισσότερα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα παγωτά.

Οι πιο έμπειροι παίκτες, όμως, δεν εμπιστεύονται οποιαδήποτε παγωτά! Υπάρχει μια ελληνική εταιρεία που εδώ και 62 χρόνια κάνει τα καλοκαίρια μας πιο όμορφα με τις επιλογές που χαρίζει. Είναι αλήθεια ότι χάρη στην Κρι Κρι τρώμε τα παγωτά της καρδιάς μας!

Γιατί η Κρι Κρι είναι μια εταιρεία με μακρά ιστορία και φυσικά εμπειρία στην παρασκευή παγωτού και με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνογνωσίας και τεχνικών έχει βρει τον τρόπο να ξεχωρίζει.

Η Κρι Κρι ξεκίνησε το 1954 στις Σέρρες από ένα μικρό ζαχαροπλαστείο που παρασκεύαζε παγωτά και άλλα γλυκά, ενώ πλανόδιοι πωλητές με χειροκίνητα καρότσια διέθεταν τα προϊόντα σε όλη την πόλη.

Αυτό το brand όμως δεν μένει προσκολλημένο στο παρελθόν, αλλά επενδύει διαρκώς σε νέες γευστικές προτάσεις και κάθε χρόνο μας δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο νέος λαχταριστός πύραυλος Rodeo Grand με φυστικοβούτυρο και σοκολάτα! Συνδυάζει για πρώτη φορά σε τέλεια ισορροπία το πλούσιο, απαλό και πεντανόστιμο φυστικοβούτυρο με την απίστευτη γεύση σοκολάτας για μια δροσερή απόλαυση μακράς διαρκείας. Αφετηρία πραγματικής απόλαυσης, grand διαστάσεων, σε ένα διαγαλαξιακό συνδυασμό γεύσης, ικανό να σε στείλει σε άλλο πλανήτη!

Η οικογένεια των Rodeo πυραύλων συμπληρώνεται από 4 ακόμα γεύσεις grand και 3 γεύσεις moment συσκευασιών για να καλύψει όλους τους λάτρεις των παγωτών!

Σκέψου τώρα οι φίλοι σου να έχουν φάει περισσότερα Rodeo από εσένα μέσα στο καλοκαίρι; Δεν λέει...

 #‎krikri ‪#‎mykrikri ‪#‎krikriicecream #rodeo_grand

Best of internet