Ένα ψυγείο που χωράει τα πάντα!

Ένα ψυγείο που χωράει τα πάντα!

Ένα ψυγείο που χωράει τα πάντα!

Γίνε ο καλύτερος «διοργανωτής» αθλητικών βραδιών με τη βοήθεια της Pitsos.

Μήνας Ιούλιος. Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, αλλά και την έναρξη των ποδοσφαιρικών αγώνων του Champions League. Το καλοκαίρι προβλέπεται θεαματικό, γεμάτο σασπένς, πάθος και ένταση. Αν είσαι εσύ ο «διοργανωτής» των υπέροχων αθλητικών βραδιών με καλούς φίλους, θα πρέπει σίγουρα να εξοπλιστείς με τα απαραίτητα εφόδια: δροσερές μπίρες, απολαυστικές πίτσες, πεντανόστιμα αλλαντικά, αναψυκτικά και φυσικά πάγο. Και επειδή οι καλεσμένοι σου μπορεί εύκολα να γίνουν περισσότεροι από εκείνους που υπολόγιζες, χρειάζεσαι ένα ψυγείο που να χωράει τα πάντα… ένα ψυγείο Pitsos!

Tα ψυγεία Pitsos διαθέτουν πολλούς χώρους αποθήκευσης ειδικά σχεδιασμένους για να λειτουργούν τέλεια, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της Μεσογείου - ακόμη και όταν η θερμοκρασία δωματίου αγγίζει τους 43°C. Χάρη στο μοτέρ υψηλής τεχνολογίας και σε συνδυασμό με τους αισθητήρες που αντιλαμβάνονται τις μεταβολές θερμοκρασίας, τα ψυγεία Pitsos διατηρούν όλα σου τα τρόφιμα και ποτά στις ιδανικές συνθήκες συντήρησης και ψύξης, καταναλώνοντας την ελάχιστη ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, ενώ παράλληλα γλιτώνεις έξοδα.

Πέρα από παγωμένες μπίρες και αναψυκτικά, θες να απολαύσεις το υπερθέαμα με την παρέα σου, τρώγοντας φρέσκα αλλαντικά και ζουμερά κρέατα. Με μια σειρά πρωτοποριακών τεχνολογιών, τα ψυγεία Pitsos εγγυώνται φρεσκάδα που διαρκεί περισσότερο. Για τη συντήρηση ευπαθών τροφίμων όπως είναι το κρέας, η Pitsos δημιούργησε τη ζώνη ExtraCold: μια ειδικά διαμορφωμένη ζώνη εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας. Η ζώνη ExtraCold διαθέτει ένα μικρό άνοιγμα, από το οποίο εισέρχεται ο ψυχρός αέρας και στη συνέχεια εγκλωβίζεται στο εσωτερικό του. Με θερμοκρασία 2-3°C χαμηλότερη από την υπόλοιπη συντήρηση, ο μεταβολισμός των τροφίμων επιβραδύνεται, με αποτέλεσμα τα τρόφιμα να διατηρούνται φρέσκα για περισσότερο. Στο ειδικά σχεδιασμένο συρτάρι ExtraFresh οι βιταμίνες και η γεύση των φρούτων και των λαχανικών διατηρούνται έως και για διπλάσιο χρονικό διάστημα. Το πρωτοποριακό συρτάρι αντιλαμβάνεται το βάρος των τροφίμων και προσαρμόζει τη θερμοκρασία αναλόγως.

Χάρη στην τεχνολογία Full No Frost, ο αέρας ανανεώνεται διαρκώς στο εσωτερικό του ψυγείου με αποτέλεσμα να διατηρείται η φυσική υγρασία των τροφίμων και να αφαιρείται η υγρασία που θα μπορούσε να μετατραπεί σε πάγο. Με το πρωτοποριακό σύστημα Multi air Flow, ο ψυχρός αέρας διανέμεται ομοιόμορφα σε κάθε γωνία του ψυγείου, για να διατηρούνται όλα τα τρόφιμα στην ιδανική θερμοκρασία, σε όποιο ράφι κι αν βρίσκονται. Με τα ψυγεία Pitsos, υψηλής τεχνολογίας και πρωτοποριακού σχεδιασμού, είσαι σίγουρος ότι θα απολαμβάνεις τρόφιμα πιο φρέσκα από ποτέ, ενώ τα ποτά σου θα έχουν πάντα την ιδανική θερμοκρασία.

Best of internet