Στα βήματα του δρομέα!

Gazzetta team
Στα βήματα του δρομέα!

bet365

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ξέρει τι σημαίνει ενυδάτωση και στηρίζει τους αθλητές στους σημαντικότερους αγώνες τρεξίματος σε όλη την Ελλάδα.

Tο τρέξιμο είναι από τα αθλήματα που απαιτούν το λιγότερο δυνατό εξοπλισμό. Αλλά χωρίς τα απαραίτητα, ξέρεις ότι μπορεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες. Η ενυδάτωση είναι τόσο σημαντική, όσο και η συγκέντρωση αλλά και η προετοιμασία για τις προκλήσεις κάθε αγώνα.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ γνωρίζει τις ανάγκες του δρομέα και γίνεται ο απόλυτος σύμμαχος σε κάθε του βήμα. Βάζει τα αθλητικά του, συμμετέχει στις μεγαλύτερες διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα και γίνεται ο ιδανικός συναθλητής. Προσφέρει πολύτιμη ενυδάτωση και βοηθά τον κάθε αγωνιζόμενο να γνωρίσει τα όρια της αντοχής του και να απογειώσει τη φυσική του κατάσταση.

Το Olympus Marathon είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς δρομικούς αγώνες στην Ελλάδα και σηματοδοτεί την ανάβαση στο «σπίτι των θεών», ακολουθώντας μια διαδρομή σπάνιας φυσικής ομορφιάς. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ δεν θα μπορούσε παρά να δώσει το «παρών» και να συντροφεύσει τους δρομείς σε μια τέτοια μοναδική εμπειρία. Έτσι, αυτή τη φορά, ταξίδεψε από τα Αχαϊκά βουνά όπου παράγεται, στον Όλυμπο, για να ενισχύσει τη μοναδική προσπάθεια των αθλητών κατά τη διάρκεια του διεθνούς αυτού αγώνα, ο οποίος αναδεικνύει την πολιτιστική κληρονομιά και το φυσικό πλούτο της χώρας μας. Το 13ο Olympus Marathon διοργανώθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου με ρεκόρ συμμετοχών τους 790 δρομείς που κατέφτασαν από 92 διαφορετικές χώρες προκειμένου να αγωνιστούν και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στήριξε την ξεχωριστή τους προσπάθεια, προσφέροντας την απαραίτητη ανάσα δροσιάς σε όλη τη διάρκεια τη διαδρομής.

Η ξεχωριστή διαδρομή του Olympus Marathon ξεκίνησε από το Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου και συνεχίστηκε ανάμεσα από απόκρημνες πλαγιές και μονοπάτια που κόβουν την ανάσα, ακολουθώντας την ιερή, από τα χρόνια της αρχαιότητας, πορεία που πραγματοποιούσαν κάθε καλοκαίρι προσκυνητές της πόλης του Δίου για να τιμήσουν τον Δία. Στον αγώνα Olympus Marathon, οι σημερινοί δρομείς κάθε ηλικίας, ακολουθούν τα ίχνη των προγόνων τους στο «βουνό των θεών».

Η φετινή συμμετοχή στον αγώνα, εκτός από ρεκόρ για τη διοργάνωση, κατάφερε να συγκεντρώσει σημαντικά ονόματα αθλητών, όπως οι Θεοδωρακάκος Δημήτρης, Hernandez G. Jessed και Καλαβούκας Χαράλαμπος (η κορυφαία τριάδα ανδρών του αγώνα), καθώς και οι Kremer Stevie, Τζιάτζια Γλυκερία και Μπίκα Δήμητρα (οι οποίες τερμάτισαν πρώτες μεταξύ των γυναικών).

Ο στόχος των δρομέων στο Olympus Marathon ήταν κοινός. Να ολοκληρώσουν τη μοναδική αυτή διαδρομή και να τερματίσουν. Εκτός όμως από αυτό, όπως σε κάθε δρομικό δρώμενο, για πολλούς από τους συμμετέχοντες, σκοπός ήταν επίσης, μέσα από αυτή την απαιτητική διαδικασία, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, τα όριά τους. Και σε αυτή τους την προσπάθεια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ήταν ο πολύτιμος σύμμαχός τους! #‎AvraKatheMeraGiaSena

 

Τελευταία Νέα