Μήπως είσαι εσύ το «χταπόδι» του Euro;

Μήπως είσαι εσύ το «χταπόδι» του Euro;

Μήπως είσαι εσύ το «χταπόδι» του Euro;

Οι «άγιες» μέρες του Euro έφτασαν και η μπάλα παίζεται στο γήπεδο του Bethall!

Δημοσίευσε τις δικές σου προβλέψεις στα παιχνίδια του Euro, πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό και κέρδισε πλούσια δώρα! Μία απλή εγγραφή, χωρίς κόστος -απλά με το e-mail σου- και ο κόσμος των προβλέψεων είναι πλέον στα πόδια σου!

Το Bethall είναι μία παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα για τους φίλους του στοιχήματος που δημιούργησαν τρεις Ελληνες πριν από περίπου δύο χρόνια. Η ανταλλαγή προγνωστικών μεταξύ των χρηστών της κοινότητας προσφέρει διασκέδαση, ανταγωνισμό, βελτίωση και κέρδος.

Η αγαπημένη φράση «ήρθε διπλό, στο ‘λεγα», βρίσκει πλέον σπίτι, καταγράφεται, και πληρώνει αυτούς που πίστεψαν σε σένα. Φτιάξε το προφίλ σου, δημοσίευσε τις δικές σου προτάσεις, αύξησε τη δημοτικότητα σου, κέρδισε credits από τον «λαό» σου και εξαργύρωσε! Το πόσο γνωστός θα γίνεις, το αν κάποιοι σε ακολουθήσουν ή ξεκινήσουν να πληρώνουν για να βλέπουν τα προγνωστικά σου εξαρτάται αποκλειστικά από σένα και τις επιδόσεις σου. Τι έχεις να χάσεις; Μάλλον τίποτα. Τι έχεις να κερδίσεις; Αναγνώριση, χρήμα και προσωπική βελτίωση!

Αν πάλι είσαι από αυτούς που προτιμούν να ποντάρουν από το να ψάχνουν, στο Bethall έχεις την ευκαιρία να βρεις εύκολα και γρήγορα ποιος είναι ο «ψαγμένος», ποιος «πιάνει», ποιος πάει «κουβά», ποιος είναι σε «φόρμα», να συγκρίνεις στατιστικά και τρόπο παιχνιδιού. Αγόρασε τα credits σου, εντόπισε τους καλύτερους κάθε στιγμή, ξεκλείδωσε τις προτάσεις και αναλύσεις τους και έφυγες για… ταμείο!

Η πιο σύγχρονη online κοινότητα προγνωστικών από ολο τον κόσμο είναι εδώ και είναι δωρεάν! Εσύ ακόμα να δημιουργήσεις το προφίλ σου; 

Μπες τώρα στο www.bethall.com και μάθε περισσότερα!

Best of internet