Στην κορυφή

Στην κορυφή

Στην κορυφή

Η καινοτομία της Καλτσοβιομηχανίας Πουρνάρα.

Η Καλτσοβιομηχανία Πουρνάρα είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που κατόρθωσε να κατασκευάσει τις πρώτες ανδρικές κάλτσες πολυτελείας λεπτής πλέξης χωρίς τη γνωστή ραφή στη μύτη της κάλτσας πάνω από τα δάκτυλα των ποδιών.

Επιτέλους το όνειρο του κάθε ανδρός για κάλτσες χωρίς ραφές στο επάνω μέρος της μύτης έγινε πραγματικότητα και αυτό οφείλεται στην μεγάλη τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία.

Η καινοτομία αυτή δημιούργησε συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στον διεθνή ανταγωνισμό της ποιοτικής κάλτσας και έδωσε την δυνατότητα στην εταιρεία να ανοίξει νέες αγορές για τα προϊόντα της σε αρκετές χώρες του εξωτερικού που μέχρι σήμερα δεν μπορούσε να προσεγγίσει.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Στην εταιρεία πρόσφατα απονεμήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Ο.Β.Ι για κάλτσες από 100% βαμβάκι σε μέγεθος ΟΝΕ SIZE FITS ALL.

Όπως  όλοι μας γνωρίζουμε , το ΝΑΥΛΟΝ και  η LYCRA που μέχρι σήμερα χρησιμοποιείται στις κάλτσες, προκειμένου νε επιτευχθεί το ONE SIZE FITS ALL , δεν είναι το ίδιο φιλικά στο δέρμα  όπως το βαμβάκι  και μοιραία ταλαιπωρούνται οι καταναλωτές ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες που τα πόδια  τους ιδρώνουν.

Best of internet