Μια περιοδεία που αφήνει εποχή

Μια περιοδεία που αφήνει εποχή

Μια περιοδεία που αφήνει εποχή

Τα μεγαλύτερα ονόματα της Audi έρχονται κοντά σας.

Υπάρχουν περιοδείες που αφήνουν εποχή. Και αυτό σκοπεύει να κάνει και το Audi On Tour, το μεγαλύτερο Roadshow που έκανε ποτέ η Audi στην Ελλάδα!

Τα μεγαλύτερα ονόματα της Audi έρχονται κοντά σας. 13 πόλεις, 8 αγαπημένα μοντέλα Audi και το νέο Q2 σε πρώτη αποκλειστική εμφάνιση.

Το Audi On Tour ξεκίνησε την περιοδεία του στις 31 Μαΐου. Πρώτος σταθμός ήταν η Χαλκίδα. Στην συνέχεια: Καρδίτσα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Κοζάνη, Ιωάννινα, Αγρίνιο, Πάτρα, Καλαμάτα, Τρίπολη, 4 σταθμοί στην Αθήνα και Ηράκλειο. Μία μεγάλη Audi γιορτή!

Επισκεφθείτε το Audi On Tour στην πόλη σας όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να οδηγήσετε κάποια από τα αυτοκίνητα των ονείρων σας σε αξέχαστα test drives. Ποιος θα έλεγε όχι στα supercars Audi R8 και TTS ή σε μια βόλτα με τα πανίσχυρα Q7, RS3, RS Q3, S1, A7 και Q3;

Ζήστε την μοναδική εμπειρία Audi και μπείτε στην κλήρωση για να κάνετε δικό σας το ολοκαίνουριο Q2 για τέσσερις ολόκληρους μήνες ή κερδίστε ακόμα ένα μεγάλο Audi δώρο: ένα συναρπαστικό ταξίδι οδήγησης στο κέντρο Audi Driving Experience στη Γερμανία!

Μπείτε στο audiontour.gr για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε τη διαδρομή και γίνετε κομμάτι του μεγαλύτερου Audi Roadshow!

 

Best of internet