Αγώνες 3x3 στην Κρήτη

Gazzetta team
Αγώνες 3x3 στην Κρήτη

bet365

Όλα έτοιμα για την Πέμπτη στο Ηράκλειο.

Εβδομάδα 3Χ3 είναι αυτή που ξεκίνησε και πρώτος σταθμός για τους Έλληνες καλαθοσφαιριστές είναι το Ηράκλειο.

Στο μεγάλο νομό της Κρήτης, όλα είναι έτοιμα και την ερχόμενη Πέμπτη στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της πόλης, η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για το τουρνουά, που συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης - ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

«'Τουρνουά σαν αυτά, που διοργανώνουν ο Σύνδεσμός μας και η Ομοσπονδία, μόνο καλό μπορούν να κάνουν στο μπάσκετ. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις κάθε χρόνο, όλο και περισσότερα παιδιά. Εύχομαι για άλλη μία χρονιά, να μαζευτούν τα παιδιά στο Ηράκλειο και να παίξουν μαζί μας το άθλημα που αγαπάμε. Θα διασκεδάσουν και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά δώρα, σε ένα όμορφο τριήμερο. Τους περιμένουμε όλους εκεί», δήλωσε ο γκαρντ του Λαυρίου Σάκης Γιαννακόπουλος, ο οποίος θα δώσει το παρών στο Ηράκλειο Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια των τουρνουά 3Χ3, που φέτος θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου - Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου - περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου - Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ), για να δηλώσετε συμμετοχή.

 

Τελευταία Νέα