Μεγάλες συμμετοχές

Μεγάλες συμμετοχές

Μεγάλες συμμετοχές

Το πρώτο τουρνουά μπάσκετ 3x3 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Μία ξεχωριστή εκδήλωση που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου διοργάνωσε ο Δήμος Αχαρνών στο πλαίσιο της Ανθοκομικής Έκθεσης και σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Το Τουρνουά Μπάσκετ 3x3 στήθηκε στη μέση του ανοιχτού θεάτρου στην πλατεία Θρακομακεδόνων και γρήγορα έγινε μια μοναδική αθλητική γιορτή, αφού για πρώτη φορά στις Αχαρνές αστέρες του παρκέ, έπαιξαν με όλους, φωτογραφήθηκαν με τους θαυμαστές τους και μοίρασαν αυτόγραφα και πολλά δώρα! 

Η ομάδα του Προέδρου του Συνδέσμου  Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Γιάννη Καλαμπόκη (ΑΕΚ) αποτελούνταν από τους Βαγγέλη Μάτζαρη (Ολυμπιακός), Αντώνη Φώτση (Παναθηναϊκός), Βλάντο Γιάνκοβιτς (Παναθηναϊκός) και Νίκο Βούλγαρη (Περιστέρι), κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις ομάδες: Αχαρνής, Άρτεμις Αχαρνών και τον ΑΟ Θρακομακεδόνων.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί όπου οι νικητές μικροί και μεγάλοι κέρδισαν εμφανίσεις των αγαπημένων τους παικτών!

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ευχαρίστησε θερμά τον Γιάννη Καλαμπόκη και τους συμπαίκτες του για την διοργάνωση, καθώς και τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους που με χαρά αποδέχτηκαν την πρόσκληση και συμμετείχαν στο τουρνουά και δώρισε στους αστέρες του Ελληνικού μπάσκετ ένα αντίγραφο του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών. 

Best of internet