Η δική σου ώρα

Gazzetta team
Η δική σου ώρα

bet365

Έφτασε η στιγμή να ανακαλύψουμε τη νέα συλλογή της Tissot.

Από τις σπορ συλλογές έως τα πιο κλασικά μοντέλα, με τους καινούριους πρωτοποριακούς μηχανισμούς και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους, η νέα συλλογή της Tissot ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις, προσφέροντας ακρίβεια, στυλ, και την απαράμιλλη Ελβετική ποιότητα που την χαρακτηρίζει.

Η νέα συλλογή παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Boutique της Αθήνας σε εκλεκτούς συνεργάτες. Οι καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τα νέα μοντέλα και να δοκιμάσουν και οι ίδιοι τα επιτυχημένα κομμάτια. Μία από τη συλλογές που ξεχώρισαν ήταν το Tissot T-Touch Expert Solar NBA, το πρώτο ηλιακό ρολόι αφής με 20 λειτουργίες, το οποίο αναφέρεται στη νέα συνεργασία της Tissot με το NBA, το μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ παγκοσμίως. Η σειρά Tissot T-Race Moto GP δε θα μπορούσε επίσης να περάσει απαρατήρητη, με τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες που αποτελούν φόρο τιμής στο πρωτάθλημα Moto GP, όπου η Tissot είναι Επίσημος Χρονομέτρης, όπως ενδεικτικά η στεφάνη που παραπέμπει σε δισκόφρενο μοτοσικλέτας. Από τα κλασικά μοντέλα, εντύπωση προκάλεσε ο νέος αυτόματος μηχανισμός Α05.Η21 με αυτονομία έως 60 ώρες στο μοντέλο Tissot Couturier Automatic Chronograph, όπως και η οικογένεια Tissot Le Locle Regulateur, που όχι μόνο αναδεικνύει το ιστορικό παρελθόν της μάρκας, αλλά και της ίδιας της ωρολογοποιίας παραπέμποντας στα εργαλεία που χρησιμοποιούνταν παλαιότερα για τη μέτρηση της ακρίβειας των ρολογιών τσέπης. Τέλος, στη γυναικεία συλλογή, το μοντέλο Tissot Bella Ora ξεχώρισε για τις θηλυκές γραμμές του, και η οικογένεια Tissot Everytime για το μινιμαλιστικό σχεδιασμό της, τα τρία μεγέθη της, τις πολλαπλές επιλογές σε μπρασελέ και λουριά, και φυσικά για την ανταγωνιστική τιμή της που την καθιστά προσιτή σε όλους.

Η Boutique της Tissot στην Αθήνα ανήκει σε ένα δίκτυο 300 Boutique Tissot παγκοσμίως, και 14.000 POS όπου προβάλλεται η μάρκα. Το νέο αυτό κατάστημα παραμένει πιστό στη φιλοσοφία της Tissot, υιοθετώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν αναγνωρίσιμη παγκοσμίως. Το χαρακτηριστικό έπιπλο «safe» (χρηματοκιβώτιο) που παραπέμπει στη στεφάνη του ρολογιού, στο εσωτερικό του καταστήματος, αναδεικνύει τις πιο sport συλλογές της μάρκας, ενώ οι φωτεινές ασπρόμαυρες προθήκες με τις υπέροχες κόκκινες κρυστάλλινες επενδύσεις προβάλλουν μοναδικά τη μεγαλύτερη συλλογή ρολογιών Tissot σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο εσωτερικός διάκοσμος της Boutique ολοκληρώνεται με τα φωτιζόμενα εικαστικά που «επικοινωνούν» την καμπάνια «Tissot, This is your time».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα