«Τρέξε στα βήματα του Δία»

«Τρέξε στα βήματα του Δία»

Την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 οι 7οι Διεθνείς Ορεινοί Αγώνες Ψηλορείτη, «Psiloritis Race».

«Τρέξε στα βήματα του Δία»

Αθλητές από 13 χώρες του κόσμου (Αμερική, Νέα Ζηλανδία, Ισραήλ, Γερμανία, Αγγλία, Πολωνία, Μαρόκο, Αυστρία, Γαλλία, Ιταλία, Ρωσία, Κύπρο και Ελλάδα), θα λάβουν μέρος στους 7ους Διεθνείς Ορεινούς Αγώνες Ψηλορείτη «Psiloritis Race», την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Στα άγρια τοπία του Ψηλορείτη θα φιλοξενηθούν αθλητές από όλο τον κόσμο, που θα βρεθούν στην Κρήτη για να ζήσουν μια ανυπέρβλητη εμπειρία που συνδυάζει τις κλασικές αξίες του αθλητισμού με το φυσικό τοπίο και την ομορφιά της ορεινής Κρήτης. Από την θάλασσα στο βουνό κι από την βόρεια μέχρι την νότια ακτή, σε μια έκταση από το γραφικό Ρέθυμνο, μέχρι το παραδοσιακό Αμάρι, τα ορεινά Ανώγεια και τη μινωική Φαιστό εξαπλώνεται η ιστορία, ο πολιτισμός, η φύση και όλα αυτά συνδυάζονται αρμόνικά με τον αθλητισμό.

Οι κατηγορίες αγώνων του Psiloritis Race:
• ορεινός αγώνας 35 χλμ,
• αγώνας δρόμου 8,5χλμ,
• δυναμικό βάδην 8,5 χλμ,
• παιδικός αγώνας 2 χλμ.

Οι 7οι Διεθνείς Ορεινοί Αγώνες Ψηλορείτη «Psiloritis Race» στις 29 Μαΐου 2016 συνδιοργανώνονται με την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, την υποστήριξη των δήμων Ρεθύμνου Αμαρίου, Ανωγείων και σε συνεργασία με Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους Κρήτης, των οποίων η εθελοντική προσφορά σε όλα τα στάδια και τους τομείς διεξαγωγής των αγώνων είναι καταλυτική.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα εγγραφών και αγώνων στο psiloritisrace.com

Best of internet