Ο εχθρός του τοπικού πάχους

Ο εχθρός του τοπικού πάχους

Ο εχθρός του τοπικού πάχους

Μπορεί να μην υπάρχει μαγικός τρόπος για να εξαφανιστεί το λίπος, αλλά το Coolsculpting κάνει θαύματα.

Είμαι όμως ο ιδανικός υποψήφιος;  Έχει όντως αποτέλεσμα; Είναι σίγουρο πως είναι ασφαλές; Δεν αφήνει σημάδια ή ουλές; Αυτές είναι  μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που εύλογα μπορεί να δημιουργούνται στο άκουσμα της νέας αυτής μεθόδου.

Παρακάτω λοιπόν θα βρείτε τις απαντήσεις σε πέντε βασικά ερωτήματα που αφορούν την πιο δημοφιλή μέθοδο κρυολιπόλυσης.

Ποια είναι η διαδικασία του Coolsculpting;

Αυτή η μη επεμβατική μέθοδος με την έγκριση του FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων) παγώνει το λίπος δραστικά και σμιλεύει το σώμα χωρίς χειρουργείο ή χρόνο αποθεραπείας. Επιλέξτε τις περιοχές που θέλετε να χάσετε πόντους, και ο ιατρός θα χρησιμοποιήσει τη συσκευή για να κρυσταλλοποιήσει τα λιποκύτταρα, οδηγώντας τα σε βιολογικό θάνατο. Το σώμα σας με φυσικό τρόπο, σταδιακά, θα αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα, μειώνοντας το ποσοστό λίπους στην περιοχή.

Πονάει;

Όχι. Μόνο για τα πρώτα λίγα λεπτά θα νιώσετε πίεση και έντονο κρύο, όταν θα εφαρμόζει στην περιοχή η κεφαλή, όμως πολύ γρήγορα η αίσθηση υποχωρεί. Πολλοί μάλιστα κοιμούνται κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Πόσες συνεδρίες χρειάζομαι;

Μία μόνο συνεδρία, εκτός από  την περιοχή του διπλοσάγονου που με βάση το πρωτόκολλο θεραπείας απαιτούνται δύο. Γόνατα, ψωμάκια, κοιλιά, το εσωτερικό των μηρών, περιφέρεια (love handles), πλάτη και μπράτσα απαιτούν μια συνεδρία αλλά διαφορετικής χρονικής διάρκειας ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.

Πώς θα ξέρω αν είμαι κατάλληλος υποψήφιος;

Ο ιατρός αφού σας εξετάσει μπορεί να σας απαντήσει άμεσα. Η κλινική εξέταση και εκτίμηση γίνεται χωρίς κάποια χρέωση, και χωρίς να είστε υποχρεωμένος να ακολουθήσετε τη θεραπεία. Υπάρχουν όμως κάποια κοινά χαρακτηριστικά των υποψηφίων: να μην είστε υπέρβαρος, να έχετε έντονο τοπικό λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές, ή να προσπαθείτε με δίαιτα και άσκηση χωρίς αποτέλεσμα να εξαφανίσετε τα παχάκια.

Πότε θα δω τη διαφορά στο σώμα μου;

Οι αλλαγές στο σώμα θα φανούν σε περίπου 4-8 εβδομάδες μετά τη θεραπεία, όμως το πιο θεαματικό αποτέλεσμα θα το δείτε μετά από 2-3 μήνες, όταν ο οργανισμός πλέον θα έχει αποβάλλει όλα τα νεκρά λιποκύτταρα. Επιπλέον βελτίωση μπορεί να προκύψει και μέσα στους επόμενους 6 μήνες. Τα αποτελέσματα του Coolsculpting είναι μόνιμα.

Πληροφορίες στην Ιατρική Ομάδα Medi-Center, τηλ. 211 1088 444.

Best of internet