Γίνε πρωταθλητής στο Euro 2016!

Gazzetta team
Γίνε πρωταθλητής στο Euro 2016!
Πώς θα βάλεις τα καλύτερα γκολ από το σαλόνι σου.

Το Euro για ορισμένους από εμάς δεν είναι απλώς ένα πρωτάθλημα. Είναι τρόπος ζωής. Και αυτό σημαίνει ότι εκείνες τις καυτές μέρες του καλοκαιριού (από τις 10 Ιουνίου), μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας και να πάρουμε την κατάλληλη θέση στον καναπέ για να δούμε τι πραγματικά γίνεται στα γήπεδα της Γαλλίας, δεν θα μένουμε αμέτοχοι. Θα ξεκινάμε το παιχνίδι από νωρίς, αφού χρόνια τώρα ξέρουμε πώς να στέλνουμε τη δική μας μπάλα στα δίχτυα. Και μάλιστα με μια μπίρα στο χέρι.

Για το φετινό Euro, λοιπόν, είναι όλα έτοιμα. Τα πόδια πάνω στο τραπεζάκι, η κονσόλα Playstation 4 κάτω από την τηλεόραση και το ασύρματο τηλεχειριστήριο δίπλα μας. Επιλέγουμε την ομάδα και τα πράγματα είναι απλά: για one man show πατάμε Πορτογαλία και Κριστιάνο Ρονάλντο (ναι ο χειρισμός του PES 2016 και οι καινούργιες ντρίμπλες που έχουν προστεθεί φέρνουν ακόμη περισσότερη μαγεία στην οθόνη), για μοναδικούς συνδυασμούς επιλέγουμε το Βέλγιο και τη φονική τριπλέτα Αζάρ-Ντε Μπρόινε-Λουκάκου, ενώ για ένα κλασικό 4-4-2 με τους ταχύτατους πιτσιρικάδες που βγαίνουν στα πλάγια και στην επίθεση παίζουμε με Αγγλία.

Αν εσύ δεν έχεις ήδη στο σαλόνι σου (ή ακόμη καλύτερα στο μπαλκόνι σου) τη Bundle κονσόλα PS4 που έρχεται μαζί με το παιχνίδι PES 2016 έχεις πολλούς λόγους να προλάβεις να την αγοράσεις από τα Public μέσα στις επόμενες ημέρες.

To Playstation 4 της Sony άλλωστε είναι με διαφορά η ισχυρότερη παιχνιδομηχανή, που εγγυάται τις πιο υψηλές επιδόσεις – εντός και εκτός Euro.

 

Τελευταία Νέα