Κάν’ το όπως ο Robert Lewandowski!

Gazzetta team
Κάν’ το όπως ο Robert Lewandowski!

bet365

Από το Coca-Cola Cup στα διεθνή γήπεδα.

Γεννημένος το 1988, ο Πολωνός άσος Robert Lebandowski αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο, μαγεύοντας κοινό και συμπαίκτες σε κάθε του εμφάνιση! Όλα όμως ξεκίνησαν, όταν ήταν ακόμα μαθητής λυκείου και έλαβε μέρος, μαζί με τους φίλους του, στο τοπικό Coca-Cola Cup. Εκεί, του δόθηκε η ευκαιρία να ξετυλίξει το ταλέντο του για πρώτη φορά και να αναδειχθεί σε ένα πραγματικό αστέρι της «στρογγυλής θεάς», που πλέον πρωταγωνιστεί στην κορυφαία γερμανική ομάδα Μπάγερν Μονάχου. Μόνο φέτος, ο διεθνής επιθετικός έχει σκοράρει 29 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα σταματήσει εκεί.

Οι φετινοί νικητές του Coca-Cola Cup.

Το Coca-Cola Cup, το κορυφαίο εφηβικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 που πραγματοποιείται σε περισσότερες από 64 χώρες σε όλον τον κόσμο, παίζει μπάλα και στην Ελλάδα από το 2011, μετατρέποντας όλη τη χώρα, από το βορρά μέχρι το νότο, σε ένα μεγάλο γήπεδο ντυμένο στα κόκκινα!

Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 53.000 έφηβοι από 18 πόλεις έχουν πάρει μέρος, ενώ φέτος η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού συνολικά 16.000 έφηβοι τα έδωσαν όλα για τη μπάλα. Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, η adidas βρισκόταν δίπλα στους συμμετέχοντες, επιβραβεύοντάς τους με πλούσια δώρα, ενώ οι λάτρεις του ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τον παλμό των αγώνων μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA (Novasports).

Μείνετε συντονισμένοι γιατί το κορυφαίο εφηβικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 επιστρέφει το φθινόπωρο για να αναδείξει τα επόμενα αστέρια! Μήπως είστε εσείς;

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ ή εναλλακτικά επισκεφθείτε τη σελίδα του Coca-Cola Cup στο Facebook.

 

Τελευταία Νέα