Πράσινο αφιέρωμα

Gazzetta team
Πράσινο αφιέρωμα

bet365

Το «ΠΑΟ…Λεωφόρο» έρχεται στις οθόνες μας.

Στο πλαίσιο της μεγάλης καμπάνιας επικοινωνίας για την ευαισθητοποίηση και συμμετοχή του κοινού στην ανακατασκευή της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού, του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», με σλόγκαν «Έλα να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο», θα προβληθεί τη Δευτέρα 16 Μαΐου στις 22.00, το σπονδυλωτό αφιέρωμα «ΠΑΟ…Λεωφόρο» με παρουσιαστές τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Χριστίνα Βραχάλη.

Πρόκειται για ένα live show, με αθλητικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα που θα αναδείξει και θα ζωντανέψει όλες τις πλευρές του Παναθηναϊκού από την ίδρυση του έως σήμερα: την Ιστορία της ομάδας, την Ιστορία του γηπέδου, το Mπάσκετ, τον Ερασιτέχνη, τις Ακαδημίες και τις σχολές, καθώς και τα σχέδια για το νέο γήπεδο και την επόμενη μέρα.

Κατά τη διάρκεια του πράσινου αφιερώματος θα προβληθεί σπάνιο οπτικοακουστικό αρχειακό υλικό που αφηγείται ο Αιμίλιος Χειλάκης, με τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της ομάδας μέσα από ένα συναρπαστικό και συχνά συγκινητικό ταξίδι στο χωροχρόνο, με την σκηνοθετική υπογραφή του Ηλία Γιαννακάκη.

Παράλληλα, στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο θα φιλοξενηθούν ιστορικά στελέχη αλλά και ποδοσφαιριστές και μεγάλες προσωπικότητες από τον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και όχι μόνο.

Τον παλμό στις κερκίδες, θα δώσουν τα νέα ταλέντα από τις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Στον αέρα θα παρεμβάλλονται live και μαγνητοσκοπημένες συνδέσεις από τη Λεωφόρο και από τα clubs του εξωτερικού σε Αμερική και Κύπρο αλλά και πολλές εκπλήξεις!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ενώνονται σε όλο τον κόσμο για να στηρίξουν το όραμα για την νέα Λεωφόρο μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και σε live streaming από το www.pao.gr.

 

Τελευταία Νέα