Στον «αέρα» η πέμπτη περιπέτεια του Μπίλι και του Μάνου

Στον «αέρα» η πέμπτη περιπέτεια του Μπίλι και του Μάνου

Στον «αέρα» η πέμπτη περιπέτεια του Μπίλι και του Μάνου

Οι δύο πρωταγωνιστές της διαφημιστικής καμπάνιας της Amstel μάς πηγαίνουν ψηλά.

Αγαπητοί συνταξιδιώτες, σας καλωσορίζουμε σε μια διαφορετική πτήση!  Οι κυβερνήτες και το πλήρωμα σας εύχονται καλό ταξίδι…

Κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το αεροπλάνο! Τι γυρεύει το αχτύπητο δίδυμο του Μπίλι και του Μάνου στο πιλοτήριο; Γιατί πετούν στα σύννεφα; Τι σκαρφίστηκαν αυτή τη φορά;

Κυριολεκτικά στον ουρανό εκτυλίσσεται η 5η περιπέτεια των δύο πρωταγωνιστών της διαφημιστικής καμπάνιας της Amstel, μέσω της οποίας δίνεται το βήμα σε δύο νέους που αγαπούν την μπίρα, τον Μπίλι και τον Μάνο, να φτιάξουν τη δική τους. Αυτή τη φορά, σε ρόλο πιλότων, κυνηγούν το όνειρό τους… ακόμα και στα σύννεφα!

#poiaAmstel Free; Αεροπλάνο θα πετάξεις;

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί η Amstel Free καταρρίπτει τους περιορισμούς και χαρίζει απόλαυση χωρίς όρια. Με 0,0% αλκοόλ, είναι ένα φυσικό δροσιστικό προϊόν, ιδανικό για κατανάλωση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και για οποιεσδήποτε συνθήκες, αφού περιέχει μόνο 25 θερμίδες ανά 100 ml.

Ο Μπίλι και ο Μάνος φυσικά δεν σταματούν εδώ! Οι περιπέτειές τους συνεχίζονται, οπότε μείνετε συντονισμένοι για τη συνέχεια!

#poiaAmstel #dreamBig

Η συνέχεια επί της οθόνης…

 

Best of internet