Μπίρα για τη μεγάλη οθόνη

Gazzetta team
Μπίρα για τη μεγάλη οθόνη

bet365

Η Fischer απονέμει το Βραβείο Κοινού για 6η χρονιά στο 17ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.

Η μπίρα Fischer, πιστή στο ραντεβού της με την έβδομη τέχνη, βράβευσε για 6η συνεχή χρονιά με το «Βραβείο Κοινού Fischer», την ταινία «Ο Βασιλιάς μου» («Mon Roi» ) της σκηνοθέτριας και ηθοποιού Μαϊουέν («Polisse»), στο πλαίσιο της τελετής λήξης του 17ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.

Η τελετή απονομής του βραβείου κοινού Fischer πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Απριλίου στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ. Το Βραβείο Κοινού απένειμε ο Marketing Director της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Laurent Delmouly, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους όσους δούλεψαν αρμονικά και ολοκλήρωσαν μία παραγωγική συνεργασία που έφερε ακόμα πιο κοντά την κουλτούρα της Ελλάδας και της Γαλλίας.

Την τελετή λήξης, τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι του διπλωματικού και του πολιτιστικού χώρου, μεταξύ των οποίων ο Πρέσβης της Γαλλίας, κ. Christophe Chantepy και ο Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου κ. Mikaël Hautchamp, καθώς και πλήθος σημαντικών προσωπικοτήτων από τον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο party, που διοργάνωσε η Fischer στο Black Duck Garden, όπου οι προσκεκλημένοι διασκέδασαν με ζωντανή μουσική από τους Burger Project, απολαμβάνοντας την πιο κινηματογραφική μπίρα!

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη έως τις 20 Απριλίου. Εκεί, παρέα με την αγαπημένη τους μπίρα, οι λάτρεις του σινεμά θα έχουν τη δυνατότητα να «ταξιδέψουν» με ταινίες από τις περιοχές των χωρών της Γαλλοφωνίας και να ζήσουν μοναδικές σινεφίλ στιγμές.

 

Τελευταία Νέα