Πάνω από 1.200 δρομείς στο 3ο RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY

Gazzetta team
Πάνω από 1.200 δρομείς στο 3ο RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY

bet365

Το φετινό “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” που διεξήχθη την Κυριακή 10 Απριλίου, ήταν ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό, καθώς πάνω από 1.200 δρομείς κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης έτρεξαν ΜΑΖΙ σε ζευγάρια και απόλαυσαν πολλές εκπλήξεις και δώρα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του τερματισμού.

Με πολλά χαμόγελα και θετική διάθεση, οι συμμετέχοντες έζησαν μια πολύ όμορφη εμπειρία, αποδεικνύοντας έτσι ότι το RUN TOGETHER είναι ένα πολύ ξεχωριστό fun running event που συνεχώς εξελίσσεται και αγκαλιάζει την δρομική κοινότητα. Οι διοργανωτές, INTERSPORT και SAUCONY, ευχαριστούν όλους τους δρομείς για την συμμετοχή τους και τους συγχαίρουν για την προσπάθειά τους. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια φυσικά αποδίδουν στους νικητές των 4 κατηγοριών τόσο στα 3 όσο και στα 6χλμ.

Πριν την εκκίνηση του αγώνα, οι Therapeutic Exercise Specialists του Physiomedica (Manual Praxis Aθήνα-Μanual Praxis Μαρούσι), φρόντισαν για την κατάλληλη προθέρμανση των δρομέων, με ένα πρόγραμμα stretching ειδικά προσαρμοσμένο για ζευγάρια, ενώ στον τερματισμό ανέλαβαν την αποθεραπεία τους.

Στον χώρο του τερματισμού, υπήρχε ένα ειδικά διαμορφωμένο resting area από την ΙΚΕΑ, όπου οι συμμετέχοντες μαζί με τους φίλους σου ξεκουράστηκαν και ευχαριστήθηκαν την παρέα! Οι make-up artists της 3INA (Mina) έδωσαν συμβουλές make-up και πρόσφεραν δωρεάν μακιγιάζ στις γυναίκες για να τρέξουν με… στυλ!

Οι ειδικοί Τουρισμού και Φιλοξενίας από το Mediterranean College πρόσφεραν στους συμμετέχοντες υγιεινούς χυμούς, οι ειδικοί από το Παιδαγωγικό Τμήμα απασχόλησαν δημιουργικά τα παιδιά, ενώ οι ειδικοί από το Τμήμα Φυσικοθεραπείας πρόσφεραν μασάζ στον τερματισμό σε όσους δρομείς το επιθυμούσαν. Στο booth του Mediterranean College όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή σε διαγωνισμό για να κερδίσουν Υποτροφίες Σπουδών για τους ίδιους αλλά και για συγγενείς 1ου βαθμού.

Οι δρομείς γνώρισαν τη νέα τεχνολογία “EVERUN” της SAUCONY στο ειδικό περίπτερο της εταιρίας. Επίσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ΔΩΡΕΑΝ εξειδικευμένες υπηρεσίες, INTERSPORT Footscan, για να μάθουν την μορφολογία του πέλματός τους, και INTERSPORT Dynamic Analysis που αναλύει την κίνησή τους την ώρα που τρέχουν και καταγράφει τις επιβαρύνσεις που δέχεται το πέλμα τους.

Μετά τον αγώνα, οι δρομείς ξεδίψασαν με Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος και αναπλήρωσαν την ενέργειά τους με μπανάνες DOLE αλλά και στραγγιστό γιαούρτι 2% με μέλι από την Κρι Κρι. Τέλος, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να στηρίξουν το Κοινωνικό & Επιστημονικό έργο του “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ – ΊΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ”. Φυσικά, η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής (ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ) ήταν εκεί και φρόντισε για την ασφάλεια των δρομέων κατά την διάρκεια του αγώνα.

Τον αγώνα στήριξε ως Χορηγός η Eurobank ενώ Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν οι: RunningNews.gr, Runster.gr, FitnessPulse.gr, Sfera 102.2, Newsbeast.gr, gazzetta.gr και iefimerida. Φυσικά, στον χώρο του τερματισμού, τους συμμετέχοντες περίμενε δυνατή μουσική και ρυθμός ενώ παράλληλα είχαν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα αποτελέσματα του αγώνα έχουν αναρτηθεί στο www.runtogether.gr. Stay tuned για τις φωτογραφίες του αγώνα που θα αναρτηθούν στο www.runtogether.gr αλλά και στην σελίδα Facebook www.facebook.com/RunTogetherGR πολύ σύντομα!


#RUNTOGETHER

Stay tuned στο Facebook: www.facebook.com/RunTogetherGR

 

Τελευταία Νέα