Τι είναι η μέθοδος κρυολιπόλυσης;

Gazzetta team
Τι είναι η μέθοδος κρυολιπόλυσης;

bet365

Απαντάμε στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις για το Coolsculpting.

Παρόλο που δεν υπάρχει μαγικός τρόπος για να εξαφανίσετε το πάχος που αντιστέκεται σθεναρά στις δίαιτες και την άσκηση, πολλοί ιατροί συνιστούν ανεπιφύλακτα το Coolsculpting. Είστε όμως ο ιδανικός υποψήφιος; Έχει όντως αποτέλεσμα; Απαντάμε σε πέντε ερωτήσεις που αφορούν την πιο cool μέθοδο κρυολιπόλυσης.

-Ποια είναι η διαδικασία του CoolSculpting;

Αυτή η μη επεμβατική μέθοδος με την έγκριση του FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων) παγώνει το λίπος δραστικά και σμιλεύει το σώμα χωρίς χειρουργείο ή χρόνο αποθεραπείας. Επιλέξτε τις περιοχές που θέλετε να χάσετε πόντους, και ο ιατρός θα χρησιμοποιήσει τη συσκευή για να κρυσταλλοποιήσει τα λιποκύτταρα, οδηγώντας τα σε βιολογικό θάνατο. Το σώμα σας με φυσικό τρόπο θα αποβάλει τα νεκρά κύτταρα, μειώνοντας το ποσοστό λίπους στην περιοχή.

-Πονάει;

Όχι. Μόνο για τα πρώτα λίγα λεπτά θα νιώσετε πίεση και έντονο κρύο, όταν θα εφαρμόζει στην περιοχή η κεφαλή, όμως πολύ γρήγορα η συγκεκριμένη αίσθηση υποχωρεί. Πολλοί μάλιστα κοιμούνται κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

-Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Μία μόνο συνεδρία, εκτός από την περιοχή του διπλοσάγονου που απαιτούνται δύο. Γόνατα, ψωμάκια, κοιλιά, το εσωτερικό των μηρών, περιφέρεια (love handles), πλάτη και μπράτσα απαιτούν μια συνεδρία αλλά διαφορετικής χρονικής διάρκειας ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.

-Πώς θα ξέρει κάποιος αν είναι κατάλληλος υποψήφιος;

Ο ιατρός μετά από εξέταση μπορεί να απαντήσει άμεσα. Η κλινική εξέταση και εκτίμηση γίνεται χωρίς κάποια χρέωση και χωρίς να είναι υποχρεωμένος ο ενδιαφερόμενος να ακολουθήσει τη θεραπεία. Υπάρχουν όμως κάποια κοινά χαρακτηριστικά των υποψηφίων: να μην είναι υπέρβαρος, να έχει έντονο τοπικό λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές ή να προσπαθεί με δίαιτα και άσκηση χωρίς αποτέλεσμα να εξαφανίσει τα παχάκια.

-Πότε διακρίνεται η διαφορά στο σώμα;

Οι αλλαγές στο σώμα θα φανούν σε περίπου 3 εβδομάδες μετά τη θεραπεία, όμως το πιο θεαματικό αποτέλεσμα θα το δει κανείς μετά από 2 μήνες, όταν ο οργανισμός πλέον θα έχει αποβάλει τα νεκρά λιποκύτταρα. Επιπλέον βελτίωση μπορεί να προκύψει και μέσα στους επόμενους 6 μήνες. Τα αποτελέσματα του Coolsculpting είναι μόνιμα.

Περισσότερες πληροφορίες: Ιατρική Ομάδα Medi-Center, τηλ. 211 1088 444.

 

Τελευταία Νέα