Το Nike Premier Cup επιστρέφει!

Gazzetta team
Το Nike Premier Cup επιστρέφει!

bet365

Το Nike Premier Cup συνεχίζεται για τέταρτη φορά στην Αθήνα, με τους «μεγάλους» της Ελλάδας να δίνουν κανονικά το παρών μαζί με τη Γιουβέντους!

Το Nike Premier Cup συνεχίζει για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα. Από την Παρασκευή 1η Απριλίου μέχρι την Κυριακή 3 Απριλίου, οι εγκαταστάσεις του Star Football Club στη Βούλα θα φιλοξενήσουν το γνωστό τουρνουά ποδοσφαίρου, στο οποίο συμμετέχουν νεαροί ποδοσφαιριστές ηλικίας 15 ετών.

Τις προηγούμενες χρονιές, οι ομάδες του Ολυμπιακού Πειραιώς και Ατρόμητου Αθηνών εκπροσώπησαν τη χώρα μας στους Ευρωπαϊκούς τελικούς στη Σλοβενία, τη Βιέννη και τη Δανία αντίστοιχα.


Το τουρνουά θα δώσει την ευκαιρία σε 10 ομάδες καθώς και στους παίκτες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να αγωνιστούν προκειμένου να κατακτήσουν την πρώτη θέση αλλά και το πολυπόθητο εισιτήριο για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Nike Premier Cup που θα διεξαχθεί στις αρχές Μαΐου στη Φινλανδία.

Οι 10 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φετινό τουρνουά είναι: ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός ΣΦΠ, Ατρόμητος Χαλανδρίου, Αστέρας Τρίπολης, Juventus, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ατρόμητος Αθηνών, Πανιώνιος.

Σήμερα (1/4) και αύριο (2/4) θα διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης και την Κυριακή 3 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του τουρνουά, το οποίο θα είναι ανοιχτό για το κοινό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα