Super Weekend με 25€ FreeBet στα μεγάλα ντέρμπι

Gazzetta team
Super Weekend με 25€ FreeBet στα μεγάλα ντέρμπι

bet365

Η Novibet παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τα κορυφαία ντέρμπι του Σαβ/κου και εσύ μπορείς να διεκδικήσεις έως και 25€ για το κάθε παιχνίδι!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τοποθετήσεις ένα (1) οποιοδήποτε μονό στοίχημα, αξίας τουλάχιστον €10, στο παιχνίδι του Σαββάτου: Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης πριν την έναρξη του αγώνα και θα λάβεις ισόποσο FreeBet μέχρι 25€ για να στοιχηματίσεις στο live του παιχνιδιού. Το ίδιο ισχύει και για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στο νησί, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

Περισσότερες Πληροφορίες:

  • Για να λάβεις το FreeBet του Σαββάτου, θα πρέπει να έχεις τοποθετήσει ένα (1) μονό στοίχημα (singlebet) μεγαλύτερης ή ίσης αξίας των 10€ και σε απόδοση ίση ή μεγαλύτερη του 1,50 στο παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης το Σάββατο 27/02/2016 μέχρι τις 16:45 μ.μ.

  • Για να λάβεις το FreeBet της Κυριακής, θα πρέπει να έχεις τοποθετήσει ένα (1) μονό στοίχημα (singlebet) μεγαλύτερης ή ίσης αξίας των 10€ και σε απόδοση ίση ή μεγαλύτερη του 1,50 στο παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ την Κυριακή 28/02/2016 μέχρι τις 15:50 μ.μ.

  • Το Free Βet θα είναι διαθέσιμο στο λογαριασμό σου για να το τοποθετήσεις σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά της επιλογής σου στο παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης και στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ αντίστοιχα, σε μονό στοίχημα (singlebet) στο live και σε αποδόσεις μέχρι 3,50.

Πατώντας εδώ μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες όπως και τους Όρους και Προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Τελευταία Νέα