Η ADORO PER PASTA παρουσιάζει το «HALFTIME MEALS»

Η ADORO PER PASTA παρουσιάζει το «HALFTIME MEALS»

Η ADORO PER PASTA παρουσιάζει το «HALFTIME MEALS»

Θες διπλή απόλαυση στο μισό χρόνο;

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δέχεται ένας σεφ είναι πώς μπορεί κάποιος να μαγειρέψει γρήγορα και οικονομικά απολαυστικές συνταγές. Σε αυτό το ερώτημα έρχεται να δώσει απάντηση η ADORO PER PASTA μέσω της digital καμπάνιας Halftime Μeals.

Το Halftime Meals στηρίχθηκε σε (4) τέσσερα events που έλαβαν χώρα στο διάλειμμα δύο θεατρικών παραστάσεων, μιας κινηματογραφικής προβολής και στο ημίχρονο ενός αγώνα μπάσκετ.

Σε κάθε event, ο γνωστός σεφ Ανδρέας Λαγός με δύο (κάθε φορά) food bloggers, παρουσίασαν έναν μαγειρικό διαγωνισμό, στον οποίο οι διαγωνιζόμενοι επέλεγαν τυχαία ανάμεσα σε δύο "καλυμμένες" συσκευασίες κρέμας γάλακτος για να μαγειρέψουν την ίδια ακριβώς συνταγή.

Η μία κρέμα γάλακτος ήταν η ADORO PER PASTA, ενώ η άλλη μία ανταγωνιστική.

Η ADORO PER PASTA απέδειξε εμπράκτως ότι είναι η μοναδική κρέμα που μπορείς να μαγειρέψεις σε 15 λεπτά μία λαχταριστή μακαρονάδα, να "σώσεις" τη μισή ποσότητα της κρέμας, για την επόμενη συνταγή και να γλιτώσεις και θερμίδες (έχει μόνο 15% λιπαρά).

Η αποκάλυψη της νικήτριας κρέμας έγινε κάποιες μέρες αργότερα μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα halftimemeals.gr

To halftimemeals.gr περιέχει το συγκεντρωτικό video των 4 events, χρήσιμα μαγειρικά tips, καθώς και 30 απολαυστικές συνταγές με ADORO PER PASTA (οι 10 με χρήση video) που φέρουν την υπογραφή του Ανδρέα Λαγού.

Οι bloggers που συμμετείχαν στην ενέργεια ήταν η Μαριλού Παντάκη (madameginger.com), η Γωγώ Παπαδιονυσίου (mamatsita.com), η Δανάη Ίσαρη (maintanos.com), η Άρτεμις Τσίπη (wonderfoodland.wordpress.com), η Εύα Μονοχάρη (funkycook.gr) και ο κύριος της παρέας Γαβριήλ Νικολαϊδης (coolartisan.net).

H καμπάνια «Halftime Meals» – την οποία επιμελήθηκε η MulenLowe Athens - σημείωσε εξίσου μεγάλη επιτυχία σε ανδρικό και γυναικείο κοινό με τα views του video να ξεπερνούν τα 197.000, ενώ το traffic της επίσημης σελίδας έφτασε τους 37.704 επισκέπτες.

Για περισσότερες συνταγές στον μισό χρόνο με την ADORO PER PASTA επισκεφθείτε την ομώνυμη σελίδα www.halftimemeals.gr και... καλή σας απόλαυση!

Best of internet