To Coca-Cola Cup σε Ιωάννινα και Πρέβεζα! (pics)

Gazzetta team
To Coca-Cola Cup σε Ιωάννινα και Πρέβεζα! (pics)

bet365

Το Coca-cola cup αψήφησε το κρύο και ταξίδεψε σε Ιωάννινα και Πρέβεζα!

Tο τσουχτερό κρύο και οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν εμπόδισαν το Coca-Cola Cup να διεξαχθεί κανονικά το σαββατοκύριακο σε Ιωάννινα και Πρέβεζα. Η επιστροφή στην δράση, συνδυάστηκε με εξαιρετικά παιχνίδια, μαζική συμμετοχή σε μια πλήρη επιβεβαίωση ότι το κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά έχει καθιερωθεί στη συνείδηση της νεολαίας σε όλη την Ελλάδα. Πως και πως, άλλωστε, το περίμεναν φέτος και οι δυο πόλεις.

Στα Ιωάννινα το τουρνουά έγινε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με πληθώρα συμμετοχών και τα κορίτσια να κάνουν δυναμική εμφάνιση. Η παρουσία δυο αμιγώς γυναικείων ομάδων (Gold Girls και Stars) και μιας μικτής ομάδας (Αλάνια) με 3 κορίτσια στη σύνθεση της, έδωσαν ιδαίτερο ενδιαφέρον στο τουρνουά της πόλης. Εξαλλου, όπως είναι γνωστό, το Coca-Cola Cup απευθύνεται σε όλους τους νέους και νέες ανεξαρτήτως φύλλου. Αρκεί να είναι μεταξύ 13 και 19 ετών και να τους αρέσει το ποδόσφαιρο.

Οι νικητές στα Ιωάννινα (οι MVP βραβεύτηκαν με ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια adidas, που συνεχίζει να υποστηρίζει το τουρνουά)

Κατηγορία 13-14 ετών:

* 5ο Γυμνάσιο

* Ανίκητοι

MVP: Νικόλαος Ντούκας (adidas ACE15)

Κατηγορία 15-16 ετών

* Καραμούζες

* Γριές

MVP: Χαράλαμπος Κατζιώτης (adidas Χ15)

Κατηγορία 17-19 ετών

* Θλίβερπουλ

* Νίλαν

ΜVP: Χρηστος Μπούλτης (adidas X15)

Δεύτερη χρονιά στην Πρέβεζα

Μαζική ήταν η συμμετοχή και στο Coca-Cola Cup της Πρέβεζας. Το τουρνουά διεξήχθη στην πόλη για δεύτερη χρονιά και αγκαλιάστηκε θερμά από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φώναξαν δυνατά «Όλα για την Μπάλα» και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους περιφερειακούς τελικούς (και οι MVP):

Κατηγορία 13-14 ετών:

* R.T.M.S

* Vodka Juniors

ΜVP: Σωτήρης Κοντογεώργος (adidas Χ15)

Κατηγορία 15-16 ετών:

* Εl Classico

* Πιάστον Βίλα

MVP: Δημήτρης Σακκάς (adidas X15)

Κατηγορία 17-19 ετών

* Manchester City

* Πρέβεζα FC

ΜVP: Γκολάκος Κωνσταντίνος (adidas ACE15)

Η ώρα των περιφερειακών τελικών της Δυτικής Ελλάδας

Μετά την ολοκλήρωση και των τριών τουρνουά των πόλεων της Δυτικής Ελλάδας, η συνέχεια του Coca-Cola Cup θα δοθεί την επόμενη Κυριακή, 31 Ιανουαρίου στα Ιωάννινα, όπου θα διεξαχθούν οι τελικοί της περιφέρειας. Σε αυτούς θα αγωνιστούν οι ομάδες που έχουν προκριθεί από τα τουρνουά που προηγήθηκαν σε Αγρίνιο, Πρέβεζα και Ιωάννινα για να προκύψουν οι ομάδες που θα κερδίσουν τη συμμετοχή τους στους Πανελλαδικούς Τελικούς του Coca-Cola Cup που θα γίνουν το Μάιο στην Αθήνα.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

 

Τελευταία Νέα