Γιορτές με μπάλα & Coca-Cola Cup στο Μαρούσι!

Γιορτές με μπάλα & Coca-Cola Cup στο Μαρούσι!

Γιορτές με μπάλα & Coca-Cola Cup στο Μαρούσι!

Στο Μαρούσι... έκαναν Χριστούγεννα με μπάλα και δώδεκα ομάδες κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους περιφερειακούς τελικούς της Αττικής του Coca-Cola Cup.

Η μάχη για την πρόκριση στους περιφερειακούς τελικούς της Αττικής ήταν εντυπωσιακή. Και στο Μαρούσι, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, η μπάλα και η συμμετοχή στο Coca Cola Cup αποδείχθηκε το καλύτερο δώρο για τους εκατοντάδες νεαρούς ποδοσφαιριστές και τις ομάδες τους. Δώδεκα απ' αυτές, ήταν οι τυχερές, που θα εμφανιστούν αργότερα στην τελική φάση για τις ομάδες της Αθήνας.

Όλοι οι τελικοί της Κυριακής είχαν θέαμα και σασπένς. Ήταν το αποκορύφωμα μας πολύ μαζικής συμμετοχής, σε ένα ετήσιο ραντεβού αφιερωμένο στο ποδόσφαιρο και τις μεγάλες στιγμές, που προσφέρει το κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν συν τους κορυφαίους κάθε κατηγορίας, οι οποίοι βραβεύτηκαν με ένα ζευγάρι παπούτσια adidas X15.

Κατηγορία 13-14 ετών:

1. The Legends

2. Kάτω Χαλάνδρι

3. Freestylers Psychiko

4. Penteli FC

MVP: Γιώργος Μάτσας (Penteli FC)

Κατηγορία 15-16 ετών:

1. Piaston Villa

2. Κentra FC

3. Τσέλιγγες

4. Μπλέντερ Βρέμης

MVP: Δημήτρης Μπέκης (Piaston Villa)

Κατηγορία 17-18 ετών

1. Με Κλειστά Μάτια

2. Παλαίμαχοι

3. Αμπαλιακός

4. Ηλυ Team

MVP: Ρομάριο Χαϊρούλα (Παλαίμαχοι)

Οι τέσσερις νικητές από κάθε κατηγορία προκρίνονται στους τελικούς της περιφέρειας Αττικής, που θα διεξαχθούν αρχές Μαΐου στο Μαρούσι...

Προς το παρόν, το Coca-Cola Cup διακόπτεται για την περίοδο των εορτών και επιστρέφει δριμύτερο στις 9 Ιανουαρίου με την πρώτη του επίσκεψη στη Δυτική Ελλάδα. Στις 9 και 10/1 οι νέοι του Αγρινίου “τα δίνουν όλα για την μπάλα”.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

Best of internet