Άνοιξε ξανά το «DOMOTEL KASTRI»

Άνοιξε ξανά το «DOMOTEL KASTRI»

Άνοιξε ξανά το «DOMOTEL KASTRI»

Ανοιχτό για το κοινό είναι και πάλι, από τα μέσα Οκτωβρίου, το  ιστορικό ξενοδοχείο «Καστρί» στη Νέα Ερυθραία.

Έπειτα από μία ριζική ανακαίνιση, ως μέλος της αλυσίδας boutique και lifestyle ξενοδοχείων Domotel Hotels & Resorts, το Domotel Kastri προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοδοξώντας να αποτελέσει χώρο αναφοράς με κοινωνικό και επαγγελματικό χαρακτήρα και διακριτό προφίλ στην ευρύτερη περιοχή. 

Πολύ μεγάλης σημασίας για το ξενοδοχειακό συγκρότημα και τις λειτουργίες του αποτελεί το υπερσύγχρονο συνεδριακό του κέντρο, το Excelixi Convention Center.  Το συνεδριακό κέντρο, με το μοναδικό αμφιθέατρο στην Αθήνα εντός ξενοδοχείου, διαθέτει συνολικά 22 αίθουσες από 50 τ.μ. έως 500 τ.μ. εξοπλισμένες με υποδομές τελευταίας τεχνολογίας και μπορεί να εξυπηρετήσει τα πλέον απαιτητικά εγχώρια και διεθνή συνέδρια και εταιρικές συναντήσεις.

Η ανακαίνιση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, το οποίο διαθέτει 86 δωμάτια και σουίτες,  έγινε με απόλυτο σεβασμό στην αρχική αρχιτεκτονική, στην παράδοση και το  ύφος της περιοχής αναδεικνύοντας την ιστορικότητα του κτιρίου. Η δημιουργική σύνθεση των στοιχείων της ιστορικότητας και της σύγχρονης αισθητικής χαρακτηρίζει μοναδικά όλους τους χώρους του ξενοδοχείου αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρει.  Ο εσωτερικός σχεδιασμός και η αισθητική που αποπνέει είναι εμπνευσμένα από  μια σύγχρονη όσο και λειτουργική αντίληψη που συνδυάζει  την κομψότητα και την απλότητα του στυλ. 

Στη κουζίνα του κεντρικού εστιατορίου “The Contemporary” κυρίαρχο στοιχείο αποτελούν τα βιολογικά και οργανικά προϊόντα ενώ στο bar “Point Nord” προσφέρονται ροφήματα, κοκτέιλ και μια μεγάλη ποικιλία κρασιών. Παράλληλα λειτουργεί το “Kastri Βistro” το οποίο αποτελεί τον  ιδανικό προορισμό για κοινωνικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα συναντήσεις καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Best of internet