Η συναρπαστική εμπειρία του FordStore (pics)

Gazzetta team
Η συναρπαστική εμπειρία του FordStore (pics)

bet365

Ανακαλύψτε το νέο ψηφιακό κόσμο της Ford στο πρώτο FordStore που βρίσκεται στη Λεωφ. Βουλιαγμένης 574 και δείτε από κοντά τη θρυλική Ford Mustang και τη νέα σειρά πολυτελών οχημάτων Ford Vignale.

Ζήσε μία νέα εμπειρία Ford στον πρότυπο και υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο: FordStore που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη.


Το προσωποποιημένο καλωσόρισμα του επισκέπτη γίνεται σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον αποκλειστικά Ford, ιδανικά διαμορφωμένο και εξαιρετικά λειτουργικό σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές της μάρκας. Το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο στα ψηφιακά μέσα και διαμορφώνει μαζί με τον πελάτη τα οχήματα, που τον ενδιαφέρουν, μέσω iPad, οθόνης 75 ιντσών ή γιγαντοοθόνης (Power wall).

Οι καινοτόμες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας της Ford επεξηγούνται εμπεριστατωμένα με videos και η αναλυτική παρουσίαση των μοντέλων της νέας σειράς πολυτελείας αυτοκινήτων Ford Vignale πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από εξειδικευμένους συνεργάτες. Προβλέπονται επίσης εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality), ενώ στη διάθεση των επισκεπτών βρίσκεται και ηλεκτρονικός κατάλογος οχημάτων.

Αναπόσπαστο τμήμα κάθε FordStore αποτελεί το σημείο Transit Centre για την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες επαγγελματικών οχημάτων. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μία εκτεταμένη γκάμα εκθεσιακών οχημάτων, απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό, διευρυμένο ωράριο εργασίας του συνεργείου, ενεργή υποδοχή και έλεγχο του οχήματος μέσω eCheck. Εξάλλου παρέχονται οι δυνατότητες εναλλακτικής μετακίνησης, πλυσίματος του οχήματος, όπως επίσης παραλαβής και παράδοσης σε σημείο εκτός της έκθεσης.

H 1η πρότυπη, εκθεσιακή μονάδα στην Ελλάδα έχει ανοίξει ήδη τις πύλες της και η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ περιμένει να σας υποδεχτεί.

Δείτε περισσότερα για το FordStore εδώ: http://www.ford-sfakianakis.gr/

 

Τελευταία Νέα