Φροντίδα από τη ΒΡ …. και στο δρόμο!

Φροντίδα από τη ΒΡ …. και στο δρόμο!

Φροντίδα από τη ΒΡ …. και στο δρόμο!

Στη BP, φροντίζουμε τους πελάτες μας στο πρατήριο, αλλά και στο δρόμο. Γι’ αυτό εξασφαλίσαμε ετήσιο συμβόλαιο Οδικής Βοήθειας για έναν ολόκληρο χρόνο μόνο με 9,90 € και μόνο για τους πελάτες ΒΡ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN.  

Με κάθε αγορά καυσίμων αξίας 40€ για ΙΧ* ή 20€ για δίκυκλα και τρίκυκλα από 50cc και πάνω, οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν κάλυψη οδικής βοήθειας, αξίας 50€, μόνο με 9.90€ σε Ελλάδα και Ευρώπη**

Πιο συγκεκριμένα ο πελάτης ΒΡ με την απόδειξη καυσίμων και καταβάλλοντας 9,90€, παραλαμβάνει την κάρτα CarHelp.gr με ένα μοναδικό κωδικό. Στη συνέχεια την ενεργοποιεί καλώντας στο 210-9462080 δίνοντας τα στοιχεία του και τον μοναδικό κωδικό της κάρτας ή καταχωρώντας τα στο www.carhelp.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τους γενικούς και ειδικούς όρους παροχής της υπηρεσίας κάλυψης οδικής βοήθειας, επισκεφτείτε το www.bp.gr ή καλέστε στη ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 211-1818031.

BP, Περισσότερα για σένα…
 
*Επιβατικά και φορτηγά Ι.Χ. αυτοκίνητα με μικτό βάρος μέχρι τρεισήμισι (3,5) τόνους. Εξαιρούνται τα ταξί.
**Η κάλυψη ισχύει σε όλες της χώρες της ηπειρωτικής Ευρώπης εκτός από την Αλβανία και έως τα ανατολικά σύνορα Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ουγγαρίας, Πολωνίας και των Βαλτικών χωρών. Στην Τουρκία η κάλυψη ισχύει μόνο στο Ευρωπαϊκό έδαφος της χώρας.
 

Best of internet