Νέο Ford Focus: To ασυμβίβαστο! (pics & vids)

Gazzetta team
Νέο Ford Focus: To ασυμβίβαστο! (pics & vids)

bet365

Η δυναμική εμφάνιση και το πλήθος προηγμένων συστημάτων τεχνολογίας και άνεσης αναδεικνύουν το νέο Ford Focus σε Νούμερο 1 επιλογή για τους οδηγούς, που απορρίπτουν κάθε συμβιβασμό στην άνεση, την ασφάλεια, τις επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση.

Μοντέρνα και επιβλητική εμφάνιση, υπέροχες λεπτομέρειες και ανανεωμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως η νέα μάσκα και τα ανασχεδιασμένα λεπτά πίσω φώτα, καθιστούν το νέο Ford Focus τον ιδανικό συνδυασμό design, πρακτικότητας και λειτουργικότητας. Η αναβάθμιση του εσωτερικού έχει ανεβάσει το αυτοκίνητο στο ανώτερο επίπεδο, ενώ χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του ταιριάζουν γάντι τα χειριστήρια στο χέρι σας και έχουν δημιουργηθεί πολλοί, έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι.

Οι καινοτόμες τεχνολογίες που πλαισιώνουν το νέο Ford Focus, εγγυούνται ασφαλή οδήγηση και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με τη μουσική, τα μηνύματα και τις τηλεφωνικές κλήσεις σας. Ενδεικτικά, το Ford SYNC 2 με φωνητικό έλεγχο και έγχρωμη οθόνη αφής 8” εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στο τηλέφωνο, την πλοήγηση, την ψυχαγωγία και το σύστημα κλιματισμού μέσω απλών φωνητικών εντολών ή χρησιμοποιώντας την ίδια την έγχρωμη οθόνη αφής.

Όσοι έχουν ήδη οδηγήσει το νέο Ford Focus μιλούν για μία ανεπανάληπτη εμπειρία και σχολιάζουν πολύ κολακευτικά την απαράμιλλη οδηγική του συμπεριφορά, αλλά και το σπορτίφ ταμπεραμέντο του. Παράλληλα, το νέο Ford Focus ανήκει στα πιο ασφαλή αυτοκίνητα παγκοσμίως, καθώς προσφέρει αυξημένα επίπεδα πρόσφυσης, ελέγχου και οδικής συμπεριφοράς, χάρη στα προηγμένα συστήματα ασφαλείας του, όπως όπως το σύστημα ευστάθειας ESP, το σύστημα προειδοποίησης εγκατάλειψης λωρίδας Lane Departure Warning, το σύστημα αναγνώρισης των σημάτων και πινακίδων κυκλοφορίας Traffic Sign Recognition, τον προσαρμοζόμενο σταθεροποιητή ταχύτητας Adaptive Cruise Control, κλπ.

Από την άλλη, προσφέρει ισορροπία ανάμεσα στην ισχύ και στην εξοικονόμηση καυσίμου με μια σειρά από υπερσύγχρονους κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης. Ο γνωστός βενζινοκινητήρας 1.0 lt EcoBoost με 100 και 125 ίππους σαρώνει συνέχεια τα τελευταία χρόνια τα βραβεία στην κατηγορία του και αποτελεί πρότυπο απόδοσης και οικονομίας. Ο κινητήρας 1,5 λίτρων EcoBoost αποτελεί μια νέα προσθήκη με μειωμένες εκπομπές ρύπων και εξοικονόμηση καυσίμου, χωρίς συμβιβασμούς στην ισχύ. Ο συγκεκριμένος βενζινοκινητήρας είναι διαθέσιμος με 150PS ή 182 ίππους και με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Ο κινητήρας πετρελαίου TDCi 1,5 λίτρων με ισχύ στους 95 ή 120 ίππους είναι επίσης νέος στη γκάμα του Ford Focus και μεγιστοποιεί την εξοικονόμηση καυσίμου, ενώ μειώνει τις εκπομπές ρύπων.

Παράλληλα, το νέο Ford Focus είναι εξοπλισμένο με EconeticTechnology, που απαρτίζεται από μια πληθώρα συστημάτων με σκοπό την επίτευξη κορυφαίας περιβαλλοντικής επίδοσης μέσω της μείωσης της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα