Ο Χρονογράφος Longines Column-Wheel Single Push-Piece Chronograph

Gazzetta team
Ο Χρονογράφος Longines Column-Wheel Single Push-Piece Chronograph

bet365

Η επανέκδοση ενός κομψά σχεδιασμένου Χρονογράφου με μονό μπουτόν (Single Push-Piece Chronograph)

Για άλλη μια φορά αντλώντας από τη μακρά της παράδοση στην ωρολογοποιία, η Ελβετική εταιρεία ωρολογοποιίας Longines επανεκδίδει ένα από τα κλασικά της κομμάτια ως μια νέα προσθήκη στη σειρά χρονογράφων Longines Column-Wheel Single Push-Piece Chronograph. Προφυλαγμένος μέσα στη διακριτική κάσα αυτού του νέου μοντέλου λειτουργεί ο αποκλειστικός μηχανισμός column-wheel με μονό μπουτόν της Longines. Αυτός ο φινετσάτος χρονογράφος διαθέτει επίσης και ταχυμετρική κλίμακα.

Στην Longines αρέσει πολύ να επανεκδίδει εμβληματικά κομμάτια από το μουσειακό της αρχείο, επεκτείνοντας τη σειρά παραδοσιακών ρολογιών της, Heritage. Σήμερα και πάλι, η εταιρεία που έχει σήμα της την φτερωτή κλεψύδρα, λανσάρει ένα φινετσάτο χρονογράφο που είχε κυκλοφορήσει στο πρώτο μισό του 20ού αιώνα. Ο χρονογράφος με μονό μπουτόν Longines Column-Wheel Single Push-Piece Chronograph είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει τις καρδιές των φανατικών της παραδοσιακής ωρολογοποιίας.

Μέσα από το διαφανές καπάκι της κάσας, διαμέτρου 41 mm, διακρίνονται καθαρά οι λεπτομέρειες του χαρακτηριστικού ωρολογιακού μηχανισμού της Longines. Ο μηχανισμός column wheel με μπλε φινίρισμα ανοδίωσης δείχνει το τέλεια συμμετρικό προφίλ του μέσω του αποκλειστικού calibre. Οι λειτουργίες του χρονογράφου ελέγχονται με τη χρήση ενός μονού μπουτόν, τελειοποιώντας έτσι το κομψό design αυτού του μοντέλου.

Ο χρονογράφος Longines Column-Wheel Single Push-Piece Chronograph χαρακτηρίζεται από μία διακριτική κομψότητα, ακριβώς όμοια με εκείνη του μοντέλου από το οποίο πήρε την έμπνευσή του. Επάνω στο καντράν του, το οποίο διατίθεται σε ματ μαύρο ή σε λακαρισμένο λευκό, υπάρχουν λευκοί ή μαύροι δείκτες σε κοντράστ, καθώς και Αραβικά νούμερα στις ώρες και ταχυμετρική κλίμακα. Οι δείκτες του από ατσάλι με επίχρισμα ροδίου ή σε μπλε χρώμα από επεξεργασία ανοδίωσης ξεχωρίζουν, εξασφαλίζοντας έτσι μία τέλεια καθαρή ανάγνωση. Το μοντέλο συμπληρώνεται αρμονικά με ένα μαύρο ή καφέ δερμάτινο λουρί.

 

Τελευταία Νέα