Έχετε επιχείρηση ή είστε ελεύθερος επαγγελματίας;

Gazzetta team
Έχετε επιχείρηση ή είστε ελεύθερος επαγγελματίας;

bet365

Με δεδομένες τις δύσκολες συνθήκες της σημερινής αγοράς, χρειάζεστε άμεσα POS τερματικό για συναλλαγές με κάρτες. Τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε εύκολα, γρήγορα, απλά, και να κινηθείτε ελεύθερα! Πώς; Με το POS4all και την αξιοπιστία της Cardlink.

Η Cardlink, πάροχος του μεγαλύτερου δικτύου τερματικών POS για πραγματοποίηση συναλλαγών με κάρτες στην Ελλάδα, εγκαινιάζει την πιο ευέλικτη διαδικασία προμήθειας POS τερματικού για επιχειρήσεις. Μοναδική προϋπόθεση για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα είναι να έχετε λογαριασμό επιχείρησης σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες!

Αν έχετε έναν τέτοιο λογαριασμό, μπορείτε να προμηθευτείτε τερματικά POS4all by Cardlink, μόνο με 5 απλά βήματα:

§ Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα cardlink.gr/Pos4all

§ Επιλέξτε Τράπεζα και υπάρχοντα τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ)

§ Επιλέξτε τύπο τερματικού (νέο ή ανακατασκευασμένο)

§ Συμπληρώστε online αίτηση για Σύμβαση Αποδοχής Συναλλαγών/Απόκτησης Τερματικού

§ Επιλέξτε τρόπο πληρωμής (μέσω κάρτας, μέσω web banking, με αντικαταβολή)

Η αποστολή του τερματικού γίνεται με courier και η εγκατάστασή του γίνεται με απλές οδηγίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία του προϊόντος.

Η πιο απλή κι ευέλικτη λύση

Οι περιορισμοί στη διακίνηση μετρητών μπορούν να επηρεάσουν μία επιχείρηση, αν δεν διαθέτει POS τερματικό, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί πληρωμές με κάρτες. Η πραγματοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών με χρήση καρτών αποτελεί την πιο απλή κι ευέλικτη λύση για τους επιχειρηματίες ή ελεύθερους επαγγελματίες, αφού τους λύνει τα χέρια άμεσα. H διαδικασία απόκτησης τερματικού για την έναρξη συναλλαγών με κάρτες απλοποιείται τώρα σημαντικά από την Cardlink, αφού δεν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία σε τράπεζα για να ξεκινήσει η αποδοχή συναλλαγών με κάρτες.

Ανταγωνιστικές τιμές

Τα POS4all by Cardlink περιλαμβάνουν καινούρια ενσύρματα ή ασύρματα τερματικά, αλλά και ανακατασκευασμένα ασύρματα τερματικά, προσφέροντας μεγάλη γκάμα επιλογών στον επιχειρηματία ή τον ελεύθερο επαγγελματία, σε χαμηλές τιμές. Για να τα αποκτήσετε, μπορείτε να προχωρήσετε είτε σε αγορά είτε σε ετήσια μίσθωση τερματικού, ανάλογα με τον τύπο που επιλέξετε.

POS4all by Cardlink

Με το POS4all οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να βελτιώσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους και να γνωρίσουν και να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που στο μέλλον θα διαμορφώσουν το φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο. Και όλα αυτά, με την εγγύηση και το κύρος της Cardlink που επί σειρά ετών αποτελεί έμπιστο συνεργάτη τραπεζών και επιχειρήσεων στην διαχείριση ηλεκτρονικών συναλλαγών.

H Cardlink, με την εγγύηση του ομίλου Quest, εξυπηρετεί με ασφάλεια και ταχύτητα επιχειρήσεις και καταναλωτές στην πραγματοποίηση των καθημερινών τους συναλλαγών, σε περισσότερα από 80.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Με λειτουργία από το 2004, διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές και την εμπειρία, ώστε να διασφαλίσει το καλύτερο επίπεδο υποστήριξης και τεχνικής εξυπηρέτησης των επιχειρήσεων.

 

Τελευταία Νέα