Carglass® σημαίνει... ασφάλεια!

Gazzetta team
Carglass® σημαίνει... ασφάλεια!

bet365

Αρκετός κόσμος δεν κατανοεί πλήρως τη σημασία του παρμπρίζ σε ένα αυτοκίνητο. Δεν είναι απλά ένα τζάμι, που η μοναδική έννοια του οδηγού είναι να μην... θολώσει ή όταν χρειαστεί να το αλλάξει να κοιτάζει πρώτα το κόστος. Μερικές φορές, μπορεί να αποδειχθεί ζήτημα ζωής και θανάτου!

Ένα σωστά τοποθετημένο παρμπρίζ αποτελεί βασικό παράγοντα για την ασφάλεια των επιβατών, όπως η ζώνη ασφαλείας και ο αερόσακος. Το παρμπρίζ συμβάλει έως και 30% στην ακαμψία του οχήματος και ουσιαστικά είναι αυτό που συγκρατεί την οροφή σε πιθανή ανατροπή του.

Επίσης, συμβάλει στη σωστή λειτουργία των αερόσακων σε περίπτωση σύγκρουσης του οχήματος. Όταν ο αισθητήρας ανιχνεύσει μετωπική σύγκρουση, οι αερόσακοι φουσκώνουν με αέρια προκειμένου να σχηματίσουν μια επιφάνεια η οποία θα απορροφήσει την κίνηση της κεφαλής και του άνω κορμού του οδηγού ή του συνοδηγού. Κατά το άνοιγμα τους, οι αερόσακοι βρίσκουν αντίσταση στο παρμπρίζ, ώστε φουσκώνοντας να λειτουργήσουν αποτελεσματικά. Και κανείς δεν φροντίζει καλύτερα για αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι του αυτοκινήτου από την Carglass®!

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Carglass®, τα πατενταρισμένα εργαλεία που χρησιμοποιεί καθώς επίσης και τα γνήσια ανταλλακτικά, καθιστούν την εταιρία την νούμερα ένα επιλογή στην αντικατάσταση και επισκευή κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η σημασία στην λεπτομέρεια, στην απόλυτη κατάρτιση και στην πρωτοποριακή κορυφαία τεχνική υποστήριξη κάνουν την Carglass® την πλέον αξιόπιστη λύση.

Η Carglass® ανήκει στην Belron®, τη μεγαλύτερη εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στον κόσμο. Η παγκόσμια τεχνογνωσία της υποστηρίζει πάνω από 11.000.000 αυτοκινητιστές σε 35 χώρες και 5 ηπείρους ετησίως. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2001 και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σε συνδυασμό με μια σειρά παντεταρισμένων και πρωτοποριακών εργαλείων, εξασφαλίζει σωστή τοποθέτηση και ασφάλεια.

Το πανελλαδικό δίκτυο αποτελείται από 25 εταιρικά καταστήματα και 19 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες. Είναι η πρώτη και μεγαλύτερη εταιρία στο είδος της στην Ελλάδα ενώ είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 για τις διαδικασίες της!

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα