Κερδίστε 10 DVD του Hobbit III (vids & pics)

Gazzetta team
Κερδίστε 10 DVD του Hobbit III (vids & pics)

bet365

Η ταινία «Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών κυκλοφόρησε σε DVD, BLU-RAY & BLU-RAY 3D και το Gazzetta σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε 10 DVD της... ταινίας της χρονιάς!

Από τον βραβευμένο με Όσκαρ®Πίτερ Τζάκσον, σκηνοθέτη της τριλογίας «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», η ταινία ΧΟΜΠΙΤ: Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΩΝ, αποτελεί τον πολυαναμενόμενο επίλογο της επικής τριλογίας, βασισμένης στο δημοφιλές αριστούργημα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, ΧΟΜΠΙΤ, η οποία έτυχε θριαμβευτικής πορείας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Από τις 17 Απριλίου, η ταινία «Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών» κυκλοφορεί σε DVD και Blu-ray, καθώς και Blu-ray 3D η οποία παρουσιάζεται και σε συσκευασία steelbook, στο δίκτυο λιανικής πώλησης από την Τanweer. Oι εκδόσεις αυτές περιλαμβάνουν επίσης special features που δημιούργησε ο ίδιος ο σκηνοθέτης για τους φανατικούς του είδους.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Τζάκσον

Πρωταγωνιστές: Μάρτιν Φρίμαν, Ορλάντο Μπλουμ, Κέιτ Μπλάνσετ, Κρίστοφερ Λι, Εβάντζελιν Λίλι, Μπενεντίκτ Καμπερμπάτς, Ίαν Χολμ, Χιούγκο Γουίβινγκ, Κεν Σκοτ, Ρίτσαρτντ Άρμιτατζ, Λι Πέις, Λουκ Έβανς, Στίβεν Φράι, Τζέιμς Νέσμπιτ, Ίαν ΜακΚέλεν

ΣΥΝΟΨΗ: Η ταινία αποτελεί το επικό φινάλε στις περιπέτειες του Μπίλμπο Μπάγκινς. Ο Θόριν Δρύασπις και οι Νάνοι του Έρεμπορ έχουν ανακτήσει το Βασίλειό τους, αλλά τώρα υφίστανται τις συνέπειες του να έχουν αφήσει ελεύθερο τον Δράκο Νοσφιστή ο οποίος επιτίθεται στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Λιμνούπολης. Καθώς το σκοτάδι κυριεύει τα πάντα, η φυλή των Νάνων, τα Ξωτικά και οι Άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν είτε να ενώσουν τις δυνάμεις τους, είτε να καταστραφούν.

Για να κάνετε δικό σας ένα από τα 10 dvd ΧΟΜΠΙΤ: Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΩΝ, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός μέχρι τις 3 Μαΐου και οι τυχεροί αναγνώστες θα ανακοινωθούν από το gazzetta τη Δευτέρα 4 Μαΐου.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε!

 

Τελευταία Νέα