Τα 6α INTERSPORT CAMPS

Gazzetta team
Τα 6α INTERSPORT CAMPS

bet365

Για 6η συνεχή χρονιά η INTERSPORT φέρνει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό μέσα από τα παιδικά camps που έχει δημιουργήσει.

Τα INTERSPORT CAMPS είναι μία σειρά πρότυπων και εντατικών προπονητικών προγραμμάτων, ειδικά σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ιδιαίτερες αθλητικές και παιδαγωγικές ανάγκες παιδιών ηλικίας 6-16 ετών που δραστηριοποιούνται στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Στα INTERSPORT Camps, οι «μικροί» αθλητές μαθαίνουν τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος και πολλά νέα ταλέντα αναδεικνύονται!

Πρώτος σταθμός για φέτος είναι το INTERSPORT Basketball Day Camp το οποίο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη κατά το διάστημα 6 – 9 Απριλίου, σε συνεργασία με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Μέσα από το INTERSPORT Basketball Day Camp τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχτούν νέες τεχνικές από κορυφαίους προπονητές, να αξιολογηθούν και να βελτιώσουν τις αγωνιστικές τους ικανότητές. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες με κριτήριο την ηλικία και το αγωνιστικό τους επίπεδο επιτρέποντάς στους προπονητές να δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον μάθησης για κάθε παιδί ξεχωριστά. Επικεφαλής της προπονητικής ομάδας είναι ο coach Adam Branch, Τεχνικός Διευθυντής του ΤNBA Youth Program των Indiana Pacers, ενώ την προπονητική ομάδα συμπληρώνει η ομάδα προπονητών των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το camp επιμελείται ο Τεχνικός Διευθυντής της ΤNBA GREECE κ. Αχιλλέας Δεμέναγας συμβάλλοντας σε ένα προπονητικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών.

Το προπονητικό πρόγραμμα σχεδιάζεται και υλοποιείται με βάση τη μοναδική στον κόσμο τεχνογνωσία της TNBA (The National Basketball Academy), τον μεγαλύτερο οργανισμό στις ΗΠΑ που οργανώνει τα Youth Basketball Programs 12 ομάδων του ΝΒΑ και του WNBA.

Εγκατάσταση: Δ.Α.Κ. Καλαμαριάς, Τριπόλεως & Σουρμένων, Καλαμαριά

Κόστος συμμετοχής: 65€

Ώρες: 09.00 – 13.00

Πληροφορίες: κ. Θάνος Γιαννικόπουλος (Τηλ.: 6944147834)

Με σκοπό τη καλύτερη ενημέρωση των συμμετεχόντων οι διοργανωτές θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 6 Απριλίου και ώρα 10:30, στα γραφεία του Μ.Γ.Σ.Κ. Απόλλων.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

www.corporate.intersport.gr

www.sportcamp.gr

τηλ.2744023999-66860

fax. 2744026930

 

Τελευταία Νέα