TERRANOVA Glucosamine, Boswelia & MSM

Gazzetta team
TERRANOVA Glucosamine, Boswelia & MSM

bet365

Η ηλικία, η συστηματική άσκηση, οι τραυματισμοί, δημιουργούν προβλήματα και πόνους στις αρθρώσεις. To TERRANOVA Glucosamine, Boswelia & MSM είναι μια μοναδική και πρωτοποριακή σύνθεση που δίνει την λύση, ενώ είναι και 100% φυσικό προϊόν!.

To TERRANOVA Glucosamine, Boswelia & MSM είναι μια μοναδική και πρωτοποριακή σύνθεση καθώς συνδυάζει γλυκοζαμίνη φυτικής προέλευσης (όχι από οστρακοειδή), βιταμίνη C, μαγγάνιο, msm μαζί με βότανα και υπερτροφές με αντιφλεγμονώδη δράση.

To TERRANOVA Glucosamine, Boswelia & MSM παρέχει στον οργανισμό ουσίες απαραίτητες για τη δόμηση, τη διατήρηση και την αποκατάσταση του χόνδρου, των τενόντων και των συνδέσμων.

Το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων (magnifood) με αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση αποτελείται από μποσγουέλια, τσουκνίδα, κουρκουμά και τζίντζερ που όλα μαζί συμβάλλουν στην καλύτερη αντιμετώπιση των πόνων και των φλεγμονών. 100% φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

Αναζητήστε τα ΤΕRRANOVA σε φαρμακεία, ηλεκτρονικά φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες: www.bionat.gr και τηλ: 210 4121410.

 

Τελευταία Νέα