Έρχονται τα PUMA City Runs

Gazzetta team
Έρχονται τα PUMA City Runs

bet365

Αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο με τα έσοδα να πηγαίνουν σε ιδρύματα και με την μεγάλη υποστήριξη της Puma!

Tους 2 πρώτους αγώνες, οι οποίοι ουσιαστικά ανοίγουν και την αυλαία των PUMA City Runs θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα των Δήμων Κηφισιάς και Πειραιά και θα έχουν ως σημεία εκκίνησης αλλά και τερματισμού τα PUMA stores. Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στην Κηφισιά. Πρόκειται για αγώνα 10 χλμ. και αγώνα 1 χλμ για παιδιά. Τα έσοδα από τον αγώνα των 10 χλμ. θα διατεθούν προς στήριξη του ιδρύματος Αγία Άννα (http://www.facebook.com/StegeKoritsiouAgiaAnna ), ενώ ο παιδικός αγώνας είναι με δωρεάν συμμετοχή.

Ο δεύτερος αγώνας των PUMA City Runs θα γίνει στον Πειραιά τον Οκτώβριο και σε ημερομηνία που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη! Θα περιλαμβάνει αγώνες 5, 10 χλμ. και αγώνα για παιδιά. Τη διοργάνωση των αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING, ενώ στην διεύθυνση www.cityruns.gr μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες και να δηλώστε συμμετοχή!


 

Τελευταία Νέα