Εντυπωσιακά καρφιά στην άμμο!

Gazzetta team
Εντυπωσιακά καρφιά στην άμμο!

bet365

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, το Σαββατοκύριακο, ένα τουρνουά beach volley διαφορετικό από τα άλλα: το Charity Beach Volley Ball Festival.

Σκοπός της διοργάνωσης, της οποίας μέγας χορηγός ήταν Novibet, ήταν να παρουσιάσει δυνατούς αγώνες και μάχες εντός γηπέδου αλλά και να στηρίξει έμπρακτα δύο οργανισμούς που επιτελούν σημαντικό έργο, το ίδρυμα Φίλοι του παιδιού και το Σ.Ο.Ψ.Υ. Κέντρο Ημέρας, παρέχοντας προϊόντα και οικονομική ενίσχυση.

«Φιλοσοφία μας είναι ότι πρέπει να σεβόμαστε όλους τους αθλητές που παίρνουν μέρος σε τέτοιες διοργανώσεις, προσφέροντας τους τις απαραίτητες παροχές. Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Novibet που στάθηκε δίπλα μας και μας βοήθησε να παρουσιάσουμε ένα από τα καλύτερα τουρνουά του καλοκαιριού», υποστηρίζει ο Βαγγέλης Πολυμερόπουλος, αθλητής beach volley, personal trainer και υπεύθυνος της διοργάνωσης.

Όσο για το ποιοι αποδείχθηκαν άσοι στην άμμο; Στην κατηγορία αντρών, στην κορυφαία θέση του βάθρου βρέθηκαν οι Αριστόπουλος και Παπαγγελόπουλος, οι οποίοι επικράτησαν των αντιπάλων τους, Κλώνο και Σοφοκλέους, σε ένα συναρπαστικό αγώνα.

Εξίσου απίστευτο θέαμα προσέφεραν και οι Μυρίλλα και Αμπαζάι, «χρυσές» νικήτριες του τουρνούα, οι οποίες μαζί με τις αντίπαλές τους, Χρηστίδου και Καράκου, καθήλωσαν τα βλέμματα όλων στο τερέν.

Η αυλαία της διοργάνωσης έπεσε με τις βραβεύσεις των νικητών και ένα αξέχαστο beach party, αφήνοντας ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης σε όσους ήταν εκεί.

 

Τελευταία Νέα