ΑΒ Βασιλόπουλος: 80 χρόνια και του πουλιού το γάλα

Gazzetta team
ΑΒ Βασιλόπουλος: 80 χρόνια και του πουλιού το γάλα

bet365

Μια μεγάλη γιορτή με προϊόντα υψηλής γαστρονομίας & περιορισμένης παραγωγής.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, 80 χρόνια τώρα, αναζητά με μεράκι τα πιο εκλεκτά προϊόντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και μοιράζεται με όλους όσοι την εμπιστεύονται καθημερινά, την ίδια αγάπη για ποιότητα, ποικιλία και ανώτερη γεύση. Για να γιορτάσει την επέτειο των 80 χρόνων της, φέρνει αποκλειστικά στα καταστήματά της μια μοναδική ποικιλία από εξαιρετικά προϊόντα περιορισμένης παραγωγής.

  • Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. 15μηνης ωρίμασης, ένα εξαίσιο τυρί που η οικογένεια Γυπαράκη Χανίων, παραγωγοί με σημαντική παράδοση και σπουδαιότητα στα τυροκομικά Κρήτης, δημιούργησε σε περιορισμένο αριθμό για την ΑΒ. Έχει ωριμάσει σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας και χωρίς αμφιβολία η έντονη, πικάντικη γεύση του θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
  • Πορκέτα “Tacquolina” ψητής γαλοπούλας, ένα Ιταλικό, αυθεντικό προϊόν που παράγεται με χειροποίητο τρόπο από την οικογένεια Renzini, η οποία έχει βαθιές ρίζες και παράδοση στην παραγωγή αλλαντικών υψηλής γαστρονομίας. Πρόκειται για 100% κρέας γαλοπούλας, η γεύση του οποίου αναδεικνύεται από το πιπέρι, το κρασί, το σκόρδο, το μάραθο και το δενδρολίβανο. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, καθώς η ανάλαφρη γεύση της γαλοπούλας συναντά τα έντονα αρώματα της πορκέτας.
  • Μορταδέλα “Oltre”αγριογούρουνο με τρούφα, με ανώτερη γεύση, που οφείλεται στις εκλεκτές πρώτες ύλες και απογειώνεται από την ισορροπημένη ένταση της θερινής τρούφας (tuber aestivum) και των επιλεγμένων μυρωδικών. Πρόκειται για ακόμα μία χειροποίητη δημιουργία της οικογένειας Renzini, με συνδυασμό άπαχου κρέατος άγριου χοίρου και χοιρινού σε ιδανικές αναλογίες, που έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και σιγοψήνεται για περισσότερες από 18 ώρες.
  • Λευκός Ξηρός Οίνος «1939», στον οποίο συναντώνται δυο εξαιρετικές ποικιλίες, η βελούδινη malvazia και η πλούσια viognier. Ένα μοναδικό γεύστικό αποτέλεσμα που προκύπτει από το συνδυασμό του λίτσι με το γκρέιπφρουτ και το λάιμ και στο φόντο αγιόκλημα, αρώματα νυχτολούλουδων και νότες από τριαντάφυλλο και εσπεριδοειδή.
  • Ερυθρός Ξηρός Οίνος «1939», όπου το κυριαρχικό Ξινόμαυρο δένει αρμονικά με το Pinot Noir, μια από τις ευγενέστερες γαλλικές ποικιλίες. Αρώματα από δεντρολίβανο, μπαχαρικό γαρύφαλλο, πράσινο σύκο με νότες ελιάς και ντομάτας, έρχονται για να προσφέρουν ένα πραγματικά σπάνιο και φίνο κρασί.

Τα προϊόντα ενδέχεται να μην υπάρχουν σε κάποια καταστήματα ΑΒ & συνεργατών και διατίθενται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες

80 χρόνια έμπνευσης, δημιουργίας, επιλογής κορυφαίων πρώτων υλών και αδιαπραγμάτευτης ποιότητας. 80 χρόνια που η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει να προσφέρει «και του πουλιού το γάλα».

80 χρόνια | Αφιερωμένοι σε εσάς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα