Το Swim Around Spetses επέστρεψε δυναμικά! (pics)

Gazzetta team
Το Swim Around Spetses επέστρεψε δυναμικά! (pics)

bet365

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου η δεύτερη διοργάνωση του φιλανθρωπικού κολυμβητικού αγώνα, του Swim Around Spetses.

Δώδεκα επίλεκτες ομάδες κολύμπησαν τον γύρο του νησιού, μία απόσταση 20 χλμ. και ολοκλήρωσαν το απαιτητικό εγχείρημα στην παραλία της Πλατείας Ποσειδωνίου, όπου πλήθος εθελοντών και κόσμου τους καταχειροκρότησε.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Σημαντήρας, ο οποίος ολοκλήρωσε μόνος του το σύνολο της διαδρομής και τερμάτισε πρώτος σε χρόνο 4:50:00 με την ομάδα της Interwetten. Ταυτόχρονα, ιδιαίτερα τιμητική για τη διοργάνωση ήταν η συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων της κολύμβησης, μεταξύ των οποίων οι Στέφανος Δημητριάδης, Δημήτρης Κουλούρης και Ρωμανός Αλυφαντής, όλοι τους με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Επιπλέον, σε μία συμβολική κίνηση, στον αγώνα συμμετείχε και ο πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος μαζί με τον προπονητή κολύμβησης Χρήστο Μποφίλιο και την Πρόεδρο και ιδρύτρια του Spetses mini Marathon, Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη.

Πρώτη ανδρική ομάδα κατετάγη αυτή των Στέφανου Δημητριάδη, Νίκου Κυριαζόπουλου και Ανδρέα Ζουμπουλάκη με την BIC, πρώτη γυναικεία ήταν η ομάδα των Στέλλα Αλεξανδρίδου, Νίκης Σκλαβούνου και Κατερίνας Θωμαδάκη, εκπροσωπώντας και αυτές την BIC και τη CB Swimming, ενώ πρώτη μεικτή τερμάτισε αυτή των Αμαρυλλίς Αγγουριδάκη, Αρμάνδου Λινάρδου και Λυδίας Παπανδρέου με την Way Out Adventures.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και ιδρύτρια του Spetses mini Marathon Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη δήλωσε: «Προσωπικά, ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα να συμμετέχω αθλητικά στη διοργάνωση. Ευχαριστώ θερμά τους κορυφαίους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τα μέλη του Charity4U, τον Δήμο Σπετσών και τους υπόλοιπους φορείς που συνέβαλαν. Συγχαρητήρια σε όλους και ραντεβού για τον αγώνα-θεσμό των Σπετσών, το Spetses mini Marathon, 5-7 Οκτωβρίου!

Η CEO των Holmes Place και μέλος του Δ.Σ. του Charity4U κ. Έλλη Φλέγγα δήλωσε: «Για 2η συνεχή χρονιά, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Swim Around Spetses. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές και τους χορηγούς που συνέβαλαν στην εξαιρετική και άρτια διοργάνωση!

Τις κολυμβητικές ομάδες υποστήριξαν οι ακόλουθες εταιρείες: AIG, Arla Protein, BIC, Genomedica, Herbalife Nutrition, Holmes Place, Interwetten, OceanMan και Ναυτικός Όμιλος Σπετσών.

Χορηγοί του φιλανθρωπικού αγώνα ήταν τα Holmes Place και η Α. Ισμαήλος Α.Ε. και υποστηρικτές οι ΑΥΡΑ, Powerade και Dole.

Το Swim Around Spetses διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και με την αρωγή του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών.

 

Τελευταία Νέα