Ελλάδα…Έχεις Χρώμα

Gazzetta team
Ελλάδα…Έχεις Χρώμα

bet365

Η Kraft Paints ανανεώνεται με σύμμαχο τις Ελληνικές αποχρώσεις!

Η KRAFT Paints, κατέχοντας σημαντική θέση στα προϊόντα οικοδομικών και αρχιτεκτονικών χρωμάτων αλλά και στα προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας/εξωτερικής θερμομόνωσης, ανανεώνει την εικόνα της με τη νέα της ιστοσελίδα που ενδυναμώνει με τη σημαντική του εμπειρία ο Σπύρος Σούλης.

Στο www.kraftpaints.gr ανακαλύπτετε τη νέα δομή του website, η οποία προσφέρει πλούσιο και λεπτομερές υλικό με εικόνες και βίντεο, οι επισκέπτες εξυπηρετούνται άμεσα από τις σύγχρονες υποδομές και τις διαδραστικές δυνατότητες που δίνονται με μοντέρνα διάθεση.

Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών, με σύμμαχο τις αποχρώσεις, ο ιστότοπος «ταξιδεύει» αναλυτικά σε όλα τα προϊόντα με δυνατότητα πλοήγησης σε όλα τα πλαστικά και ακρυλικά χρώματα και επιμέρους κατηγορίες, εξωτερική θερμομόνωση Bioclima, τεχνοτροπίες, άρθρα και ενημερωτικό υλικό με χρήσιμες λύσεις, προτάσεις και συμβουλές για κάθε πρόβλημα που συναντά κάθε ιδιώτης, επαγγελματίας αρχιτέκτονας και interior designer.

Παρέχεται επίσης η υπηρεσία να κάνετε δικές σας τις βεντάλιες Inspired και Reflective μέσω της “online βεντάλιας” όπως και να βρείτε τα προϊόντα KRAFT Paints στο κοντινότερο κατάστημα με σύγχρονη πλοήγηση και οδηγίες.

Ευχόμαστε ένα πολύχρωμο και γεμάτο Ελληνικές αποχρώσεις καλοκαίρι στους φίλους μας!

 

Τελευταία Νέα