Η RIDER είναι η ανδρική επιλογή στη σαγιονάρα

Gazzetta team
Η RIDER είναι η ανδρική επιλογή στη σαγιονάρα

bet365

RIDER σημαίνει Βραζιλία. RIDER σημαίνει ενέργεια και δράση. RIDER σημαίνει lifeaholic. Για τους λάτρεις της ζωής, για εκείνους που έχουν τη δράση μέσα τους και αναζητούν ελευθερία σε κάθε τους βήμα.

Σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Βραζιλία από το μεγαλύτερο εργοστάσιο στον κόσμο στην κατηγορία του, έχοντας έμπνευση τον τρόπο ζωής του Rio de Janeiro.

Οι επιλογές είναι πάρα πολλές για όλα τα στυλ και όλες τις ηλικίες.

  • Δίχαλες σαγιονάρες με prints στα πατάκια τους
  • Δίχαλες σαγιονάρες σε μονόχρωμους συνδυασμούς ή σε ιδιαίτερες διχρωμίες στα λουράκια. Τα χρώματα που κυριαρχούν στην συλλογή RIDER είναι του κλασσικού μαύρου, του μπλε, του ανθρακί , είτε σε μονοχρωμίες είτε διακριτικά συνδυασμένα με το lime, το πράσινο, το κόκκινο ή το πορτοκαλί.
  • Σαγιονάρες με το slogan "LifeAholic" στο πατάκι που δείχνει τη δίψα για ζωή και αποτελεί το moto της συλλογή

  • Σαγιονάρες "φάσες" για κάποιους που τους βολεύει πιο πολύ αυτό το στυλ σαγιονάρες και είναι και πολύ στη μόδα τελευταία.
  • Σαγιονάρες με αυτοκόλλητο για καλύτερη εφαρμογή στο πόδι
  • Πέδιλα για προχωρημένες και περιπετειώδεις καταστάσεις.
  • Σχέδια για casual εμφανίσεις στους χρωματικούς τόνους του καφέ, χακί, μαύρο και κάμελ.
  • Οι σόλες μπορεί να είναι λεπτές ή λίγο πιο ενισχυμένες, ανατομικές και πάντα με ειδική τεχνολογία υλικών ώστε να απορροφούν τους κραδασμούς στο βάδισμα.

Συνδυάζουν την άνεση με το δυναμικό design για άντρες που ζουν έντονα. Απαραίτητες στο γυμναστήριο, στη βόλτα, στις διακοπές.

Τέλος, κρατήσαμε το καλύτερο για τους φίλους του ποδοσφαίρου!

Όπως γνωρίζετε ήδη το καλοκαίρι θα διεξαχθεί στη Ρωσία η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Mundial 2018. Η Rider έχει δημιουργήσει και σας παρουσιάζει μία σειρά από σαγιονάρες αφιερωμένες στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός, τοποθετώντας τα χρώματα από τις φανέλες των παικτών των ομάδων στα πατάκια. Επιλέξτε τη χώρα που υποστηρίζετε, Βραζιλία, Αργεντινή, Ρωσία, Ιταλία, Αγγλία Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία. Επιλέξτε το δικό σας φαβορί και καλή επιτυχία στον τελικό!

Πριν φύγετε για διακοπές, καμία βαλίτσα δεν είναι ολότελα έτοιμη αν δεν περιλαμβάνει τις αγαπημένες σας RIDER.

Διαλέξτε κι εσείς τις αυθεντικές βραζιλιάνικες σαγιονάρες RIDER και ζήστε ένα συγκλονιστικό καλοκαίρι!

Τις RIDER τις φέρνει κοντά μας η εταιρία Adam's Shoes, η εταιρία που εδώ και 50 χρόνια πρωτοπορεί στο χώρο του παπουτσιού.

Διανέμονται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο από την ADAM’S SHOES:

Θεσσαλονίκη: 2310 682222

Αθήνα: 210-9024435

Κύπρος: 00357-22-346151

www.adamsshoes.gr

 

Τελευταία Νέα