Οι adidas Runners Athens και η INTERSPORT σε προσκαλούν στο SOLARBOOST RUN

Gazzetta team
Οι adidas Runners Athens και η INTERSPORT σε προσκαλούν στο SOLARBOOST RUN

bet365

Το κατάστημα INTERSPORT στην Αθήνα (Σταδίου 23) θα υποδεχθεί τους adidas Runners Athens για ένα μοναδικό run με secret τερματισμό.

Το κατάστημα INTERSPORT στην Αθήνα (Σταδίου 23) ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους adidas Runners Athens, την Πέμπτη 24 Μαΐου, για ένα run διαφορετικό απ’ ότι έχεις ζήσει μέχρι τώρα! Φόρεσε το αγαπημένο σου adidas outfit και υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων Coaches των adidas Runners Athens, ετοιμάσου για μια ξεχωριστή εμπειρία!

Στο SOLARBOOST RUN, δύο μόνο πράγματα είναι σίγουρα: H αφετηρία μας, το κατάστημα της INTERSPORT - Σταδίου 23, Αθήνα και o σκοπός μας, να κατακτήσουμε την πόλη! Μόλις το πετύχουμε, ένα secret spot θα ανοίξει τις πόρτες του για να απολαύσουμε τη "χρυσή" Αθήνα κατά τη δύση του ηλίου.

Πρωταγωνιστής του event θα είναι το ολοκαίνουριο SOLARBOOST, ένα υψηλής απόδοσης running παπούτσι της adidas, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη μηχανική της NASA και σχεδιάστηκε για να προσφέρει την απόλυτη άνεση, εφαρμογή και στήριξη, σε κάθε δρομέα. Στο κατάστημα INTERSPORT – Σταδίου 23, Αθήνα, θα έχεις την δυνατότητα να μάθεις ακόμα περισσότερα αλλά και να το δοκιμάσεις!

Τρέξε μαζί μας στο κέντρο της Αθήνας και άσε τους running coaches των adidas Runners Athens να σε οδηγήσουν στον μυστικό προορισμό μας, απ’ όπου θα απολαύσουμε την ομορφότερη στιγμή της ημέρας!

Κλείσε τώρα τη θέση σου στο SOLARBOOST RUN: www.adidas.gr/adidasrunners/INTERSPORT SOLARBOOST RUN

Κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα του community.

Σε περιμένουμε!

#INTERSPORT

#adidasRunnersAthens

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα