Εδώ θα βρεις τα καλύτερα μπουφάν για όλους! (pics & vids)

Gazzetta team
Εδώ θα βρεις τα καλύτερα μπουφάν για όλους! (pics & vids)

bet365

Από μπουφάν μέχρι ζακέτες και από κολάν μέχρι φόρμες, τα καταστήματα INTERSPORT έχουν όλα όσα θα ήθελε να φορά ένα παιδί.

Μπορεί ακόμα ο καιρός να κάνει τα δικά του και να μην λέει να κρυώσει, αλλά ήδη μετράμε τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου και γνωρίζουμε πως, όπου να ’ναι, θα χρειαστεί να ντυθούμε λιγάκι πιο ζεστά. Παράλληλα, πλησιάζουν και οι γιορτές, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι υποχρεώσεις μας σε εμπνεύσεις που θα καταλήξουν με τη μορφή δώρου στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε πάντα στις γιορτές είναι τα παιδιά. Τα δικά μας, τα ανίψια μας, τα ξαδερφάκια μας, τα παιδιά των φίλων μας. Μια αγκαλιά και ένα παιδικό χαμόγελο μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε κάνει να αισθανθείς ο καλύτερος άνθρωπος στη Γη. Και ποιος δεν θέλει να νιώσει ένα τόσο δυνατό συναίσθημα;

Ευτυχώς, υπάρχει η INTERSPORT και μπορούμε εκεί να βρούμε όλους τους λόγους του κόσμου για να γίνουμε το αγαπημένο πρόσωπο των μικρών μας φίλων.

Μπουφάν, φόρμες, ζακέτες, κολάν, σε όλα τα παιδικά μεγέθη σας περιμένουν να τα βρείτε στα καταστήματα INTERSPORT σε όλη τη χώρα.

«Θυμάσαι τι ομάδα είναι ο μικρός;», «Θα της πηγαίνει;», «Είσαι σίγουρος ότι θα χωράει εδώ;» και άλλες τέτοιες ερωτήσεις δε θα πρέπει να σας απασχολούν. Με πάνω από 50 είδη παιδικών φορμών, η INTERSPORT έχει όλα όσα μπορείτε να φανταστείτε. Ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών, άριστη ποιότητα και ρούχα που θα κάνουν το παιδί να νιώθει πολύ άνετα.

Και αν ο μικρός έχει έφεση στις αθλητικές δραστηριότητες και η μικρή δεν χορταίνει να πηγαίνει βόλτες, η INTERSPORT έχει πάλι τη λύση.

Παιδικές ζακέτες και παιδικά κολάν ραμμένα με την τελευταία λέξη της μόδας και με υλικά άριστης ποιότητας, μετατρέπονται στα χέρια σας στο ιδανικό δώρο που θα ξετρελάνει τα παιδιά και θα τα κάνει να τα φορούν συνέχεια.

.

Βέβαια, ο Χειμώνας δεν χαρίζεται σε κανέναν. Το ξέρουμε πολύ καλά αυτό γιατί αν ψάχνουμε για εμάς με τις ώρες ένα καλό μπουφάν, φανταστείτε πόση προσοχή θέλει η σωστή επιλογή του κατάλληλου παιδικού μπουφάν.

Και στην INTERSPORT θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Σχεδόν 80 διαφορετικά μοντέλα μπουφάν, σε κάθε πιθανό χρωματικό σχεδιασμό και με όση επένδυση επιθυμείτε, είναι έτοιμα να προσφέρουν την απόλυτη ζεστασιά στο μικρό φίλο που θα το φορέσει.

Όμως, όταν πας μία βόλτα από την INTERSPORT, ξέρεις ότι δεν θα είναι σύντομη. Μπορεί να αποφάσισες εύκολα για τα παιδικά δώρα που θα κάνεις, αλλά δεν γίνεται να είδες τόσα υπέροχα προϊόντα μπροστά σου και να μην σκέφτηκες ότι είναι η ώρα να κάνεις ένα δώρο και στον εαυτό σου ή στη σύντροφό σου. Ένα νέο μπουφάν για εσένα -ώστε να αντέχεις το κρύο στο γήπεδο- και ένα νέο μπουφάν για την καλή σου -ώστε να μπορεί άνετα να πηγαίνει τις βόλτες της- είναι η ιδανική αγορά. Το μόνο που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε είναι το πόση ώρα θα σου πάρει μέχρι να αποφασίσεις. Βλέπεις, με περισσότερα από 250 διαφορετικά μοντέλα σε ανδρικά και γυναικεία μπουφάν, θα αργήσεις να αποφασίσεις ποιο σου αρέσει περισσότερο!

Και κάπου εδώ σίγουρα θα έχεις βγάλει κομπιουτεράκι και θα έχεις ξεκινήσει τους υπολογισμούς για να δεις πόσο θα σου κοστίσουν τα φετινά δώρα. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις προσθαφαιρέσεις και να σκέφτεσαι από που θα κόψεις. Η INTERSPORT φρόντιζε και φροντίζει οι τιμές τους να είναι προσιτές για όλους και για αυτό έχουν δύο αποκλειστικές προσφορές:

- Παιδικά μπουφάν McKINLEY με αδιαβροχοποίηση μέχρι 3.000 mm μόνο με €29,99.

- Ανδρικά και γυναικεία μπουφάν McKINLEY με αδιαβροχοποίηση μέχρι 3.000 mm μόνο με €39,99.

Για το τέλος, αφήσαμε το πιο σημαντικό από όλα. Με κάθε αγορά παιδικών ρούχων, η INTERSPORT θα «ζεστάνει» τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» προσφέροντας 600 μπουφάν.

Σκεφτείτε λοιπόν ότι εκτός από δικό σας παιδί, θα χαμογελάσει και άλλο ένα. Και αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε.

 

Τελευταία Νέα