Σημαντική βράβευση της Qproject

Gazzetta team
Σημαντική βράβευση της Qproject

bet365

Σημαντική διάκριση στην QPROJECT στα Retail Interior Awards για το μοντέρνο και λειτουργικό Cosmetics & Pharmacy Store, το ΒΟΧ2ΒΟΧ στο κέντρο της Αθήνας.

Η QPROJECT βραβεύτηκε για το έργο που κατάφερε να αναβιώσει ένα ιστορικό σημείο στην Αθήνα και να το επανεντάξει στην καθημερινότητα των ανθρώπων του κέντρου της πόλης. Στον ίδιο χώρο που για δεκαετίες στεγαζόταν το Ιστορικό βιβλιοπωλείο της ΕΣΤΙΑΣ, δημιουργήθηκε ένα μοντέρνο και λειτουργικό Cosmetics & Pharmacy Store, το ΒΟΧ2ΒΟΧ (Σόλωνος 60, Κολωνάκι, Αθήνα).

Από την πρώτη κιόλας συνάντηση με τους επιχειρηματίες Γιώργο και Γρηγόρη Τζέμο, κατέστη ξεκάθαρο πως έπρεπε να κατασκευαστεί ένα Φαρμακείο, το οποίο να διαφέρει από όλα τα άλλα και να παραπέμπει και σε Cosmetics Store. Επίσης, έπρεπε να χτιστεί γύρω από την έννοια αυτή ένα δυνατό brand, καθώς επρόκειτο για το πρώτο “Flagship Store” της «αλυσίδας» που θα ακολουθήσει, εντός και εκτός Ελλάδος.

Με τη βράβευση αυτή αναγνωρίστηκε η εμπειρία και η τεχνογνωσία της QPROJECT στις ανακαινίσεις εμπορικών χώρων και η εξειδίκευσή της στον τομέα των φαρμακείων. Όλοι οι συνεργάτες της, τόσο το σχεδιαστικό όσο και το κατασκευαστικό τμήμα, νιώθουν υπερήφανοι για αυτή τη βράβευση και δεσμεύονται να συνεχίσουν την παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών, που χαρακτηρίζουν όλα τους τα έργα.

Τα Retail Interior Awards είναι ένας θεσμός που αναδεικνύει και βραβεύει σημαντικά έργα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εσωτερικών χώρων στον κλάδο της λιανικής. Τα βραβεία διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications και τελούσαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου(ΣΕΛΠΕ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος(ΙΠΕ).

Βασικά κριτήρια ανάδειξης των νικητών ήταν η καινοτομία, η ελκυστικότητα και η λειτουργικότητα των έργων. Ανάμεσα στις εταιρίες που βραβεύτηκαν ήταν επίσης o όμιλος Folli Follie, η Public , η Τράπεζα Πειραιώς, ο όμιλος Kωτσόβολος DiXONS South East Europe, o OTE Group of Companies, η ΑΒ Βασιλόπουλος και άλλοι πρωτοπόροι στη λιανική αγορά της Ελλάδας.

 

Τελευταία Νέα