Μεγάλος διαγωνισμός #StoliSummer!

Gazzetta team
Μεγάλος διαγωνισμός #StoliSummer!

bet365

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Και η Stoli επίσης. Και αυτή τους η συνάντηση δημιούργησε το #StoliSummer.

To καλοκαίρι της Stoli, ένα καλοκαίρι που δεν τελειώνει ποτέ. Γιατί είτε είσαι σε νησί και δεν θέλεις να φύγεις με τίποτα είτε δεν είσαι σε νησί αλλά θέλεις να πας με χίλια, η Stoli σε βγάζει από τη δύσκολη θέση προσκαλώντας σε στο μεγάλο διαγωνισμό #StoliSummer.

Γράφεις ένα μήνυμα για τη Stoli στην άμμο – με κοχύλια, βότσαλα ή όποιον άλλο τρόπο φανταστείς – το φωτογραφίζεις και το ανεβάζεις στο Instagram ή το Facebook, με #StoliSummer.

To team της Stoli θα το βρει και θα έρθει να σε σώσει με τρία πακέτα διακοπών, το ένα καλύτερο απ’ τ’ άλλο, και την απόλυτη ελευθερία να διαλέξεις εσύ το πού, το πώς και το πότε.

Γιατί, στο #StoliSummer, η Stoli είναι χορηγός κι εσύ διαλέγεις!

Εννοείται ότι σχεδόν κανείς συμμετέχων δεν θα μείνει παραπονεμένος αφού εκτός από τα τρία μεγάλα δώρα, κάθε εβδομάδα, ένας τυχερός νικητής θα κερδίζει ένα Stoli Rescue Pack με «εξοπλισμό επιβίωσης» (καπέλο, γυαλιά ηλίου, μπάλα παραλίας, πετσέτα θαλάσσης, ) και, φυσικά, την αγαπημένη βότκα Stoli.

Για να πάρεις ιδέες και να δεις πώς θα κερδίσεις, μπες στο site της Stoli και… καλές διακοπές!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα