Ξέχνα όσα ήξερες για την καταπολέμηση της πιτυρίδας!

Gazzetta team
Ξέχνα όσα ήξερες για την καταπολέμηση της πιτυρίδας!

bet365

Η πιτυρίδα αποτελεί σήμερα το Νο1 πρόβλημα των μαλλιών που αναγκάζει τους καταναλωτές να στρέφονται σε «σκληρές» λύσεις που ταλαιπωρούν τα μαλλιά. Πλέον, δεν χρειάζεται να συμβιβάζεστε!

Το Elvive Phytoclear, είναι η πρώτη ρουτίνα περιποίησης μαλλιών που συνδυάζει αποτελεσματικότητα κατά της πιτυρίδας και εντατική περιποίηση των μαλλιών.

Μια #clearlydifferent πρόταση: Εξαφανίζει την πιτυρίδα* έως και 100% από την 1η χρήση, φροντίζει τα μαλλιά και το τριχωτό και έχει υπέροχο άρωμα – το Phytoclear είναι μια επανάσταση!

Η σειρά Elvive Phytoclear της L’Oréal Paris προσφέρει μια γκάμα αποτελεσματικών αντιπιτυριδικών προϊόντων, τα οποία είναι ευχάριστα στην χρήση και απαλά με τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

ΒΗΜΑ 1

Ανακαλύψτε ένα νέο αναζωογονητικό scrub για το τριχωτό της κεφαλής, εμπλουτισμένο με Αιθέρια Έλαια και ήπια απολεπιστικά, που προσφέρει βαθύ καθαρισμό, για χρήση πριν το σαμπουάν.

ΒΗΜΑ 2

To 1ο σαμπουάν κατά της πιτυρίδας** με Octolamine, ένα κλινικά αποδεδειγμένο αντιπιτυριδικό συστατικό και 3 αιθέρια Έλαια, με εθιστικά αρώματα και χωρίς σιλικόνη, το Phytoclear αφαιρεί έως και 100% την πιτυρίδα*, χωρίς να ταλαιπωρεί το τριχωτό, ενώ αφήνει τα μαλλιά εξαιρετικά απαλά και λαμπερά!

Με 4 διαφορετικούς τύπους σαμπουάν, το Phytoclear καλύπτει διαφορετικές ανάγκες των μαλλιών με πιτυρίδα:

- Δυναμωτικό Σαμπουάν για Κανονικά Μαλλιά
- Kαταπραϋντικό Σαμπουάν για Ευαίσθητο Τριχωτό
- Σαμπουάν Αναζωογόνησης για Λιπαρά Μαλλιά
- Σαμπουάν Περιποίησης 2 σε 1 για Κανονικά Μαλλιά

ΒΗΜΑ 3

H 7 Days Scalp Lotion ανακουφίζει άμεσα από τη φαγούρα και εξαφανίζει την πιτυρίδα για τα καλά! Αφήστε τη να δράσει όλο το βράδυ ή και όλη τη μέρα – η υφή της είναι εξαιρετικά απαλή – και μειώστε την πιτυρίδα σε 7 μέρες για προστασία από την επανεμφάνιση της για 1 μήνα.

Απολαύστε μια #clearlydifferent εμπειρία για να καταπολεμήσετε την πιτυρίδα με την ολοκληρωμένη σειρά ELVIVE PHYTOCLEAR.

#MYGREENELVIVE #GREENALTERNATIVE

* Ορατές νιφάδες, τεστ σε 191 καταναλωτές, με κανονική χρήση του σαμπουάν Phytoclear.

** Από τη L’Oréal Paris

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα