«Cinco de Mayo» celebration with Bandera Shots @ Amigos!

Gazzetta team
«Cinco de Mayo» celebration with Bandera Shots @ Amigos!

bet365

Το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαΐου σας περιμένουμε στα Amigos, στη Γλυφάδα και στη Ν.Σμύρνη, για να γιορτάσουμε μαζί, με ένα ξεχωριστό τρόπο, την «Cinco de Mayo»! Το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαΐου σας περιμένουμε στα Amigos, στη Γλυφάδα και στη Ν.Σμύρνη, για να γιορτάσουμε μαζί, με ένα ξεχωριστό τρόπο, την «Cinco de Mayo»!

Η «Cinco de Mayo» - που σημαίνει «5η Μαΐου» - αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εθνικές γιορτές για τους Μεξικάνους, αφού στις 5 Μαΐου 1862 στην Puebla, νίκησαν τον Γαλλικό στρατό μετά από μία άνιση (σε δυναμικότητα) μάχη! Η συγκεκριμένη (ανέλπιστη και σημαντική) νίκη γιορτάζεται πολύ έντονα, με εντυπωσιακές παρελάσεις που καταλήγουν σε μια τεράστια fiesta με άφθονο φαγητό, μουσική αλλά και ποτό!

Στα Amigos, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία της γιορτής της «Cinco de Mayo» θα σας υποδεχτούμε με πολύ Latin μουσική, ξεχωριστές Μεξικάνικες γεύσεις αλλά και με τα πιο...

Μεξικάνικα σφηνάκια, τα BANDERA SHOTS!

Τα BANDERA SHOTS, που παραπέμπουν στα 3 χρώματα της Μεξικάνικης σημαίας (Bandera σημαίνει σημαία στα Ισπανικά - γι’ αυτό λέγονται και Flag Shots), περιλαμβάνουν: 1 σφηνάκι με φρέσκο lime (παραπομπή στο πράσινο χρώμα της σημαίας), 1 σφηνάκι με tequila Cuervo (παραπομπή στο λευκό χρώμα της σημαίας) και 1 σφηνάκι με sangrita (παραπομπή στο κόκκινο χρώμα της σημαίας)!

Εσείς; απλά ακολουθείστε τις οδηγίες του barman για τη σειρά που θα τα πιείτε τον 1ο γύρο των BANDERA SHOTS,

και εμείς; θα σας κεράσουμε τον 2ο γύρο!

«Cinco de Mayo» με Bandera Shots μόνο στα Amigos! Salud Amigo!

-

Amigos Mexican bar restaurants

Γλυφάδα, [Kύπρου 65Α, Τ.Κ 16674, Τηλ.: 2108983167, Φαξ: 2108943236, email: [email protected]]

Νέα Σμύρνη, [Mεγ.Αλεξάνδρου 70, Τ.Κ. 17122, Τηλ.: 2109332220, Φαξ: 2109332228, email: info@amigos.gr]

www.amigos.gr

 

Τελευταία Νέα