Ρίβερς: Επίσημα στον Ερυθρό Αστέρα! (pic)

Ρίβερς: Επίσημα στον Ερυθρό Αστέρα! (pic)

Gazzetta team
Ρίβερς: Επίσημα στον Ερυθρό Αστέρα! (pic)

bet365

Ο Κέι Σι Ρίβερς είναι και με την... βούλα παίκτης του Ερυθρού Αστέρα!

Ο Αμερικανός, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, αποχώρησε από την Ρέτζιο Εμίλια και πλέον θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μίλαν Τόμιτς.

Ο Ρίβερς είναι στο Βελιγράδι από την Κυριακή (10/02), σήμερα (11/02) πέρασε από εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια μεγάλη ομάδα με πλούσια ιστορία. Είχα την ευκαιρία στο παρελθόν να παίξω στο Βελιγράδι. Οι οπαδοί και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι πολύ ωραία. Ποιος δεν θέλει να παίξει εδώ; Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ μπροστά στους παθιασμένους οπαδούς και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τρόπαια και να επιστρέψει στην Euroleague. Είναι μια πρόκληση για εμένα. Μόλις ο ατζέντης μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της ομάδας, είδατε... Ήρθα αμέσως εδώ!», ανέφερε ο 31χρονος παίκτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα