Τόμιτς: «Είναι ντροπή»!

Τόμιτς: «Είναι ντροπή»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τόμιτς: «Είναι ντροπή»!

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Τσιμπόνα στην πρεμιέρα της Αδριατικής Λίγκας όμως ο Μίλαν Τόμιτς ξέσπασε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου!

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου άρχισαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στην Αδριατική Λίγκα, επικρατώντας της Τσιμπόνα με 78-68 ωστόσο ο Μίλαν Τόμιτς είχε τρομερά παράπονα από την εμφάνιση των παικτών του που ενδεχομένως... χαλάρωσαν έπειτα από την κατάκτηση του Super Cup.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

«Είναι ντροπή! Ήταν το χειρότερο παιχνίδι που έχω δει ως προπονητής αυτής της ομάδας. Τουλάχιστον είναι καλό ότι συνέβη τώρα και όχι τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο όταν θα έχουμε μπροστά μας τους πιο σημαντικούς αγώνες. Οι παίκτες είναι έξυπνοι... Όταν χάνουν, κατανοούν ότι πρέπει να βελτιωθούν και αναλύουν τα λάθη τους. Όταν όμως κερδίζουν, είναι πιο δύσκολο να το ελέγξεις! Από την Τρίτη προσπαθούσα να βάλω στο μυαλό τους ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς! Δεν υποτιμώ την Τσιμπόνα όμως δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και ήταν ξεκάθαρο. Βγάλαμε δέκα καλές άμυνες και όταν έπρεπε να σκοράρουμε στην επίθεση, η μπάλα έφευγε από τα χέρια μας και πήγαινε στα... αυτοκίνητα. Είναι ζήτημα συγκέντρωσης».

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα