Τα... άκουσε στον Βόλο ο πρόεδρος των Σέλτικς!

Τα... άκουσε στον Βόλο ο πρόεδρος των Σέλτικς!

Gazzetta team
Τα... άκουσε στον Βόλο ο πρόεδρος των Σέλτικς!

bet365

Απίστευτο αλλά... Ελληνικότατο! Μετά το περιβόητο «Shut the Fuck up» από τον Πατ Ράιλι, ο πρόεδρος των Σέλτικς Nτάνι Έιντζ τα άκουσε από τους Βολιώτες (!)... γιατί έδωσε το ματς στον ΟΦΗ!

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη εμφάνιση της χρονιάς στον Βόλο, μπροστά στα μάτια του προέδρου των Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ και του τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας Ράιαν ΜακΝτόναου.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Ο Φιλαθλητικός μπορεί να δυσκολεύτηκε κόντρα στη Νίκη Βόλου, ωστόσο ο 18χρονος με τους 19 πόντους του (9ριμπ., 1κλ., 2λάθ.) τους αντάμειψε με το παραπάνω.

Εκτός από τον Γιάννη Αντετοκούμπο ο πρόεδρος των Σέλτικς θα θυμάται για πολύ καιρό τους Βολιώτες!

Πριν από λίγες μέρες ο Ντάνι Έιντζ τα άκουσε από τον πρόεδρο των Χιτ, Πατ Ράιλι, όταν του είπε να... βγάλει το σκασμό, επειδή ασχολήθηκε με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι διαιτητές την ομάδα του Μαϊάμι.

Απόψε οι φίλοι της Νίκη Βόλου, που παλεύει για τη σωτηρία της, τίμησαν με τη σειρά τους τον πρόεδρο των Σέλτικς... αφού τον πέρασαν για παράγοντα του Φιλαθλητικού.

Έτσι, άρχισαν να τον βρίζουν και να τον κατηγορούν πως έδωσε το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο!

Ο Ντάνι Έιντζ που καθόταν κοντά στον πάγκο των φιλοξενουμένων, ρώτησε «who is ofi» (σ.σ. ποιος είναι ο ΟΦΗ;), ενώ όταν έμαθαν οι φίλαθλοι ποιος είναι άρχισαν να φωνάζουν υπέρ των Λέικερς!


 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα