Φιλική νίκη για το Παγκράτι επί της ΑΕΝΚ
Με τη Νέα Κηφισιά αγωνίστηκε ο Μιχάλης Κακιούζης. Ο Έλληνας φόργουορντ προπονείται με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου και πήρε μέρος στο χθεσινό φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων. Για 30 λεπτά η ΑΕΝΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, αλλά το τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Λιόγα με επιμέρους 26-10 έφτασε στη νίκη.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-12, 27-38, 42-55, 68-65
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Λιόγας): Βασιλόπουλος Φ., Γεώργαρος 1, Βράνιες 10 (1), Πάβλοβιτς 17, Φωτίου 7, Σκλάβος 17, Μιχάλογλου 11, Δρακόπουλος 5 (1), Δερμιτζάκης
ΑΕΝΚ (Παπαθεοδώρου): Μοσχοβίτης 12, Μενουδάκος 8, Καράμπουλας 13, Πετροδημόπουλος 6, Τζιάλας 7, Διαμαντόπουλος 2, Σιούτης 3 (1), Κακαργιάς, Κακιούζης 9 (1), Ψαθάς 5 (1), Μουρίκης, Πολυδώρου
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
